Hoppa till sidans innehåll
Foto: Nisse Schmidt

Träna med oss i Idre!

2015-06-30 11:44
Den 21–24 januari 2016 finns chansen för alla barn, ungdomar, ledare och motionärer att ta del av kunskap och inspiration från några av nyckelpersonerna inom längdorganisationen.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 17:16

Under årens lopp har vi samlat på oss en hel del kunskap som vi nu vill föra vidare. Därför har vi tagit ett helt nytt grepp och skapat en tränings- och utbildningshelg som vi kallar Blågula vindar.

Helgen riktar sig till barn, ungdom, ungdomsledare, tränare på alla nivåer.

Utbildningshelgen kommer startas upp med en föreläsning av Mats Larsson, tidigare VM-medaljör och i dag tekniktränare för herrlandslaget. Mats kommer även delta på ett praktiskt pass där han delar med sig av sina erfarenheter.

Fortsatt under helgen är det separata program för barn/ungdom, ungdomsledare och motionärer. Förutom praktiska pass kommer det även erbjudas ett antal föreläsningar, bland annat en föreläsning om vallning.

Ta chansen och åk tillsammans flera från en och samma klubb. Ungdomsledare kan utveckla sitt ledarskap samtidigt som barn och ungdomar får testa på träning i ny miljö med andra ledare.

För dig som är motionär har du världens chans att utveckla din teknik oavsett vilken nivå du ligger på idag. 

Övriga föreläsare är bland annat Martina Höök, tränare för juniorlandslaget, Tobias Långberg, tränare för utvecklingslandslaget och Jenny Limby, barn- och ungdomsansvarig längd.

Ta chansen att lära dig mer om träning, teknik, kost, vallning, ledarskap och mycket mer av några av Sveriges bästa skidledare!

Mer information kommer efter sommaren, men börja med att notera den 21–24 januari i kalendern.

Anmälan öppnar den 1 september.

Skribent: Jenny Limby
add1
Blå sidopuff Hitta klubb
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff FIS-kalender

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 010-708 69 00
E-post: This is a mailto link

Se all info