Gratis FIS-licens 1-3 maj!

Gratis FIS-licens 1-3 maj!

Skicross 2014-04-16
Skicrosslandslaget bjuder på kostnaden för FIS-licensen i samband med anmälan till 1:a Maj Troféns Skicross 1 & 3 maj 2014!

Passa på att anmäla dig till skicross-avslutningen under 1:a Maj Trofén.

Testa skicross i Tänndalen 2 maj

Testa skicross i Tänndalen 2 maj

Skicross 2014-04-15
I samband med skicrosstävlingarna i Hamra/Tänndalen den 1 och 3 maj finns det möjlighet att testa skicross! Alla är välkomna, stora som små.

Ta chansen att få proffstips av våra landslagstränare, träffa representanter från skicrossförbundet, våga ”utmana” några av världens bästa skicrossåkare i banan och träffa skicrossgymnasieelever m.m.

Lyckad SM och NM-helg i Lofsdalen!

Skicross 2014-04-11
I helgen arrangerade Lofsdalen både SM och NM- norska mästerskapen.

Det blev mycket bra tävlingar i en fin och rätt tuff bana, där både svenska och norska mästare korades!

Inbjudan till säsongens sista tävlingar i Hamra!

Skicross 2014-04-10
IFK Mora inbjuder till skicrosstävlingar i Hamra i samband med majtrofén

Lägg inte skidorna på hyllan än på ett tag- ta chansen att vara med på en av årets höjdpunkter - final i svenska cupen där våra svenska åkare gör upp om den åtråvärda titeln, FIS-klass, dessutom barn och ungdomstävlingar. Var med och tävla eller kom och titta!

Lyckat läger när barn och ungdomar testade skicross

Skicross 2014-04-08
Det blev en fantastisk upplevelse när barn och ungdomar för första gången fick slänga sig ned för skicrossbanan. De sken ihop med solen under lägerdagarna i Stendalen.

Det blev ett mycket lyckat skicrossläger "camp" för Åre SLKs ungdomar i Stendalen under helgen 29–30 mars. Cirka 30 barn och ungdomar mellan 10 till 15 år från Åre SLK och Edsåsdalen kom och åkte skicross som om de inte skulle gjort annat.

 

Huvudpartner Samsung

 

instagram


Sponsors