Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet avhållet

26 OKT 2020 23:00
Blekinge Skidförbund har hållit årsmöte efter 63:a verksamhetsåret. Det skedde 14 okt och platsen var som vanligt Karlsnäsgården.
  • Uppdaterad: 26 OKT 2020 23:00

8 av våra 10 föreningar var representerade och sammanlagt var det ca 25 personer som kommit i dessa coronatider. Årsmötesförhandlingarna leddes av förbundsordf Thomas Almqvist som av ombuden fick fulla förtroendet att leda förbundet ytterligare ett år, det 8:e i ordningen. Två nyval gjordes till styrelsen, Karl-Olof Lexe och Torbjörn Appelros, medan Stig Nydahl omvaldes. I styrelsen ingår också sedan tidigare Lars Johansson, Bengt-Åke Svensson och Lars Svensson. Solveig Ohlsson, som varit i styrelsen i 7 år men nu avböjt omval, avtackades av Thomas med en bok som gåva.

Thomas delade ut årets inteckning till Blekinges bästa i Vasaloppet. I damklassen mottog Meta Steinbach Olsson Ronneby OK sin 18:e inteckning i rad. I herrklassen gick priset för första gången till Andreas Sunesson OK Orion.

Årsmötesprotokollet

Vi kunde glädja oss över att Robin Isbring, SSF:s längdkonsulent för region syd, kunde besöka vårt årsmöte. Han hade förberett sig på att informera om förbudet mot användning av fluor i vallor men i och med att FIS tagit tillbaka förbudet kommande säsong så blev det mer tid över till att informera om den nya utbildningsmodellen och om nytt utbildningsmateriel.

Skribent: Lars Svensson
E-post: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Blekinge Skidförbund
Lars Svensson, Gäddvägen 15
374 51 Asarum

Kontakt:
Tel: 0706929012
E-post: lassesvensson@telia....

Se all info