Hoppa till sidans innehåll

Barnens Skidspel 2022


Nu är det snart dags för Barnens Skidspel 2022, loppet där alla barn är vinnare och belönas med en fin guldmedalj vid målgången.

Lördagen den 5 mars är alla barn upp till 10 år välkomna att åka skidor på nationalarenan, skidstadion Lugnet i Falun. Ingen föranmälan krävs och det sker ingen tidtagning utan fokuset är på att delta.

Bansträckning:
Barnen kan välja att åka i spåren 200 meter, 600 meter och 1 500 meter. Självklar får man åka flera varv om man vill.

Tid och startavgift:
Klockan 09.00 öppnar vi biljettkassorna där ni kan köpa nummerlappar, nummerlappen gäller som startbevis. Första start är kl. 09.30 och vi släpper i väg de sista skidglada barnen kl. 13.30. Startavgiften är 30 kr/barn och i den ingår en Barnens Skidspelsmedalj. Endast betalning med Swish mottages.

Skidutlåning:
Det finns ett begränsat antal skidutrustningar att låna till de barn som inte har egna skidor och pjäxor. En ansvarig vuxen hämtar ut skidor, stavar och pjäxor från strl 26–30 genom att lämna kontaktuppgifter och id-handling. När barnet har åkt färdigt återlämnas skidutrustningen på samma plats. Obs skidorna får lånas i högst en timme för att alla som vill åka ska få en chans.

Försäljning mat/fika:
Inne på stadion finns hamburgare och varmkorv (kokkorv), soyakorv, kaffe, te, Festis, Loka och kexchoklad till försäljning. Grillar kommer att finnas för att använda för egen matsäck.

Ta med dig familj och vänner med till Lugnet och upplev skidglädjen med oss!

Tack till Falu Kommun, Falu Energi & Vatten, Grådö Mejeri som bidrar till att vi kan genomföra detta barn-och familjearrangemang!

Stolta funktionärer från Dalarnas Skidförbund, Friluftsfrämjandet & Korsnsäs IF Skidor

Varmt välkommen!

Uppdaterad: 27 FEB 2018 10:47 Skribent: Minna Sunesson
SSF TA
Lägerkalender
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Dalarnas Skidförbund
Idrottens Hus, Pelle Bergs Backe 3B
791 50 Falun

Besöksadress:
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:
Tel: 0722404800
E-post: dalarnas.skidforbund...

Se all info