Hoppa till sidans innehåll

Daniel Tynells stipendium 2017

04 MAJ 2017 08:16
För åttonde året gästade Daniel Tynell längdtinget för att dela ut sitt eget stipendium - med fokus och glädje på prestation.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2017 17:49

Gårdagens längdting var välbesök och traditionsenligt befann sig Daniel Tynell på plats för att dela ut sitt stipendium till två av våra unga och lovande skidåkare fån Dalarna.

Vi gratulerar årets stipendiater Alexander Karlsson, Källbottens IK och Oskar Lundqvist, Sellnäs IF. Vi tackar Alexander för att han besökte tinget och skickar ett tack till Oskars morfar för att han hoppade in och tog emot stipendiet när Oskar befinner sig på Bali. Nedan följer ett urklipp från motiveringarna.

”Med sin målmedvetna och ärliga tro om att allt är möjligt och med en nyfikenhet och ett brinnande intresse för att utvecklas som skidåkare, är Alexander sannerligen en inspiration för sin omgivning. Alexander visar med glädjen och viljan till sitt idrottande som drivkraft och fokus, att med långsiktigt och hårt arbete så når man framgångar”

”Som en sann förebild är Oskar är en kille som sprider glädje och energi till sin omgivning, både på träningarna och utanför. På ett föredömligt sätt, månar Oskar om de yngre förmågorna i klubben och både inspirerar och bidrar till att de utvecklar ett livslångt intresse för skidsporten.”

Stort grattis till er stipendiater! Tack till er som skickat in nomineringar, Daniel hälsar att juryns jobb inte varit enkelt och vi uppmanar er att söka nästa år!

 Kika gärna också på www.teamtynell.se/aktiviteter/

Skribent: Marie Sandberg-Nilsson
E-post: This is a mailto link
SSF TA
Lägerkalender
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Dalarnas Skidförbund
Idrottens Hus, Pelle Bergs Backe 3B
791 50 Falun

Besöksadress:
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:
Tel: 0722404800
E-post: dalarnas.skidforbund...

Se all info