Hoppa till sidans innehåll

Längdting del 1

07 MAJ 2019 14:06
Igår gick Dalarnas Skidförbunds längdting av stapeln
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2019 14:06

34 personer befann sig i aulan på Pelle Bergs Backe 3 för att delta i 2019-års längdting. Ett ting som bjöd på en tillbakablick på den gångna säsongen. En säsong som bjudit på härliga täningskvällar, läger, utbildningar fina prestationer och en massa skidglädje. Vi hann även med att blicka fram mot nästa säsong samt stipendieutdelning. 

Tinget besöktes av en del stjärnor, VM-medaljören Maja Dalqvist gästade och tog emot Dalarnas Skidförbunds Dalahäststipendium för sitt VM gul i stafett tidigare i år. Dalarnas Skidförbund uppmärksammade också Stina Nilson för hennes fantastiska säsong med VM Guld i sprintstafett, VM silver i stafett, VM silver i sprint och serger i den totala världscupen i sprint. På plats för att dela ut sitt stipendium till morgondagens stjärnor fanns även Daniel Tynell. 2019-års Daniel Tynell stipendiater är Maja Heikki, Sälens IF och Nils Bergström, Domnarvets GoIF som hyllades för sina prestationer likväl i som utanför skidspåret (mer om det kan ni läsa här).

Vi vill också rikta ett stort tack till Matilda Sjögren som under några år har varit sekreterare och hälsar i Sara Lövgren varmt välkommen. Vi riktar även ett tack till Hanna Barkegren, ansvarig för tränarsektionen som överlämnar ansvaret till Martin Ranerfors.

Skribent: Minna Sunesson
Epost: This is a mailto link
SSF TA
Lägerkalender
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Dalarnas Skidförbund
Idrottens Hus, Pelle Bergs Backe 3B
791 50 Falun

Besöksadress:
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:
Tel: 0722404800
E-post: This is a mailto link

Se all info