Hoppa till sidans innehåll

Uppskattat sommarläger i Öregrund

06 JUL 2014 07:24
Den 28-29 juni 2014 genomfördes, femte året i rad, Upplands SF sommarläger i Öregrund för distriktets längdskidåkare.
  • Skapad: 06 JUL 2014 07:24

Upplägget var likt tidigare år distanslöpning på lördag förmiddag, styrkebana och rörlighetsövningar på lördag eftermiddag och rullskidsåkning på söndagen.

Under lördagkvällen utmanades även ungdomarna i den traditionsenliga femkampen med finurliga tävlingsgrenar. Parallellt med ordinarie lägerverksamheten genomfördes även inspirationsträningspass för föräldrarna, ett på lördag och ett på söndag, där olika träningsövningar anpassade för barn och ungdomar visades och utfördes.

Deltagarantalet under helgen var fantastiska 75 personer varav cirka 50 var aktiva ungdomar, juniorer och seniorer. Stämningen var mycket god under lägret och inställningen och träningsviljan hos de aktiva var utomordentligt bra. Det var även härligt att se engagemanget och samarbetet hos deltagande ledare och föräldrar som bidrog till att lägerverksamheten flöt på smidigt och starkt medverkade till alla deltagares glada miner.

Ansvariga ledare under lägret var förbundsledarna Joakim Sköld (ICA), Jan Karlsson (Folksam) samt Anders Adill från värdklubben Öregrunds IK. Ansvarig för inspirationsträningspassen var Mats Herbert från Brottby SK.

Nu ser vi fram emot nästa samling för Upplands skidförbund, träningslägret på Åland helgen 30-31 augusti. Håll utkik efter inbjudan till detta läger som kommer att publiceras på denna hemsida.

Glad sommar!

/Anders

Skribent: Annika Eriksson
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff SSF TA
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Upplands Skidförbund
Masugnsvägen 2
748 50 Tobo

Kontakt:
Tel: 0705849978
E-post: This is a mailto link

Se all info