Hoppa till sidans innehåll

Sommarläger Öregrund 2-3 juli.

30 MAJ 2016 10:05
Här kommer Anders Adills sammanfattning av lägret.
  • Uppdaterad: 05 JUL 2016 08:55

Årets upplaga av Upplands Skidförbunds sommarläger samlade drygt 70 deltagare, de flesta skidåkande barn och ungdomar. Lägret genomfördes helgen 2-3 juli och värd för evenemanget var Öregrunds IK. Ansvariga ledare var Anders Adill (ICA) och Joakim Sköld (Folksam) samt Lisa Adill som tog hand om de yngsta förmågorna (födda 2005 och senare).

Upplägget var likt tidigare år distanslöpning på lördag förmiddag, styrkebana och rörlighetsövningar lördag eftermiddag och rullskidåkning på söndagen. Under lördagskvällen utmanades dessutom barnen och ungdomarna i en finurlig mångkamp signerad Hans-Olof Claesson.

Stämningen under lägret var som vanligt mycket god. Hela helgen sprudlande glädje, engagemang och träningsvilja hos de aktiva. Då blir det också lätt att vara ledare. Härligt också att se engagemanget hos de vuxna deltagarna som starkt bidrog till att lägerverksamheten flöt på smidigt.

Nu ser vi fram mot nästa samling för Upplands Skidförbund, träningslägret på Åland i september. I nuläget har inget datum spikats. Håll utkik efter inbjudan här på hemsidan.

Trevlig sommar/Anders Adill

Skribent: Sten Johansson
Epost: This is a mailto link
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff SSF TA
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Upplands Skidförbund
Masugnsvägen 2
748 50 Tobo

Kontakt:
Tel: 0705849978
E-post: This is a mailto link

Se all info