Hoppa till sidans innehåll

Information Region 5´s fartläger

21 JAN 2015 17:57
Information gällande Region 5´s fartläger i Trysil 23-25 feb 2015.
  • Skapad: 21 JAN 2015 17:57

Informationsmöte, ny lokal!!

Informationsmöte där betalning av träningsavgift samt köp av liftkort görs, kommer att hållas torsdag kl 20.00 i Skidskolan/Trysilguidenes lokaler vid Turistcentret. (Endast liftkort till aktiva kommer att säljas) Vi rekommenderar att så många föräldrar och ledare som möjligt är med på detta möte.  Lägeravgiften är 1000 NOK och betalas direkt till Trysilguidene. OBS! Betalning med kort.

De rabatterade liftkorten som gäller specifikt för Högegga och Sindretrekket, är lånekort och måste återlämnas efter lägret. Detta gäller både för åkar- och föräldrakort. Vi kommer att ställa ut en låda på söndagen där korten kan lämnas, och det vore bra om vi gemensamt kunde påminna varandra om att korten ska tillbaka.

Ändrade tider!!
Fredagens träning kommer att börja kl 09.00 istället för 08.00. Anslutningsliften, Sindretrekket från Turistcentret öppnar vid ca 08.40. Boende på andra ställen (ex Fageråsen) måste ta sig till Högegga med bil. Koden till bommen in till Högegga är 1705, och vi måste be er respektera att det är starkt nersatt hastighet längs vägen in till Högegga. Obs 30km/h. Det finns permanentboenden längs vägen som reagerar starkt om vi håller för höga hastigheter längs denna väg. Tack på förhand!

Program
Torsdag        20.00                                   Infomöte/betalning          Trysilguidene
Fredag          9-12 & 14-16                       Momentträning                Högegga
Lördag          8-11 & 14-16                      Super G bana                     Högegga
Lördag          Efter träningen                  Tävlingsmöte                     Högegga
Söndag         Tider kommer                    2 x SG                                 Högegga

Vi tar en ganska lång lunch varje dag. Detta för att barnen skall hinna återhämta sig mellan passen, hinna ta av sig pjäxorna och få i sig en riktig lunch. Vid Högegga finns en värmestuga med microvågsugnar samt en liten restaurang med enklare servering.

Vi kommer inte att videofilma träningen- Det blir för rörigt att försöka hålla en vettig genomgång med ca 90 åkare, och det blir alldeles för ineffektivt. Vårt förslag är att man går ihop klubbvis och filmar från TV-plattformarna som finns utmed backen. Sen kan ni i lugn och ro kolla på dagens åkning under kvällen.

De tränare/ledare som vill hjälpa till på stationerna kan tala om det på samlingen torsdag kväll, i övrigt (om det inte kommer en massa snö) vill vi ha så lite rörelse i backen som möjligt förutom åkarna.

Östergötlands SF bemannar tävlingsorganisationen under söndagen, men vi tar tacksamt emot hjälp från tränare och ledare från andra distrikt. Vi behöver framförallt hjälp med portdomare och plogpatruller.

Anmälan kan göras på tävlingsmötet till tävlingsledare, Magnus Hollwin 070-558 65 59

Har ni frågor eller funderingar, så tveka inte att kontakta oss.

 

Kjell Johansson, Ordförande AK ÖSF

070-819 12 05

Björn Lison Almkvist, Ansvarig tränare

070-667 90 31

Skribent: Anders Lissåker
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Göteborgs Skidförbund
Christer Hermansson, Helge Härnemans Väg 29
415 24 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0767995458
E-post: This is a mailto link

Se all info