Hoppa till sidans innehåll

INSTÄLLT! Skidting 2019

28 AUG 2019 07:52
Hej!
Jag får dessvärre meddela att vi ställer in årets skidting för Jämtland-Härjedalens skidförbund. Detta på grund av väldigt få anmälda.
  • Uppdaterad: 28 AUG 2019 07:52

Hej!

Jag får dessvärre meddela att vi ställer in årets skidting för Jämtland-Härjedalens skidförbund. Detta på grund av väldigt få anmälda. Supertrist tycker jag och resten av styrelsen och vi undrar ju förstås vad vi kan göra annorlunda för att få fler deltagare på våra möten.

Ska vi ha skidting en vardagkväll? Ska vi ha det i formen av resfria möten? Ska vi ha mer fest och glam? Ska vi ha stjärnor och medaljer?

 

Kom gärna med idéer och förslag på hur ni vill att dialogen mellan er ute i klubbarna och oss i distriktsstyrelsen ska föras. Vi är öppna för alla förslag för vi tycker att dialogen mellan oss är väldigt viktig, bland annat för att vi ska veta vad vi ska lyfta och ta upp som viktiga frågor när vi har dialog med nationella skidförbundet.

 

Nu närmast ska jag och Maria Johansson delta på årets nationella skidting den 19-20 oktober. Vad vill ni att vi för fram då? Årets teman är tillväxt, ledarskap, ideellt engagemang och anläggningar.

Hör av dig på valfri kanal, telefon, mejl, brevduva eller röksignaler. Jag och Maria vill vara väl rustade med synpunkter, åsikter och idéer om hur Skidförbundet kan bli ännu bättre för att utveckla skidsporten.

 

Och nu laddar vi upp och håller tummarna för en snö- och skidrik vinter med Nordic ski tour som en extra krydda!

https://skiregion.se/ski-tour-2020/

 

Med vänliga hälsningar

 

Ingela Hiltula

Ordförande Jämtland Härjedalens skidförbund

Skribent: Håkan Dillner
Epost: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Jämtland-Härjedalens Skidförbund
Box 384
831 39 Östersund

Besöksadress:
Sollidenvägen 62
831 25 Östersund

Kontakt:
Tel: 0104764232
Fax: 063511705
E-post: This is a mailto link.s...

Se all info