Hoppa till sidans innehåll

Vi är stolta att presentera vårt klubbpaket!

09 DEC 2019 10:46
Just nu lanserar We & Sports ett klubbpaket där alla klubbens medlemmar får kunskap och verktyg för en stärkt mental hälsa. Var med och bidra till att skapa fler hållbara idrottare, tränare och föräldrar.
  • Skapad: 09 DEC 2019 10:46

We & Sports har ett viktigt uppdrag inom idrotten, och det är att sprida kunskapen om hur man främjar sin mentala hälsa som idrottare och människa. Genom forskningsbaserade metoder har vi tagit fram inspirerande föreläsningar och workshops som blandar teori med ögonöppnande övningar och tips, allt för en hållbar och kärleksfull idrottsmiljö! Syftet är att få ökad kunskap om vad som främjar den mentala hälsan med fokus på friskfaktorer, diskussionsövningar och verktyg att använda i vardagen.

 En ung idrottare som under 2019 deltagit i klubbpaketet, säger så här om vad det gett: ”Att reflektera mer över mina egna känslor och tankar och inte lyssna lika mycket på andra. Att det är jag själv som avgör vart jag vill och hur det ska gå till och att jag därför måste gå utifrån mina egna känslor.

 Genom att nyttja våra föreläsningar och utbildningsinsatser arbetar ni aktivt för föreningens utveckling och framgång, dessutom bidrar ni till att uppfylla Riksidrottsförbundets Strategi för 2025, där fokus bland annat är att må bra, ha roligt och utvecklas under hela livet.  En av våra efterfrågade föreläsningar i klubbpaketet är Förälder på arenan som fokuserar just på hur vuxna, och då framförallt föräldrar, kan bidra med ett positivt beteende och språk för barnets ökade glädje och utveckling.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Önskar du att vi kommer och föreläser för din klubb, eller i samband med en klubbtävling eller i annat sammanhang, kontakta This is a mailto link

 Isabel Exposito

063-6631114

www.weandsports.se

www.facebook.com/weandsports.se

 

Skribent: Håkan Dillner
Epost: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Jämtland-Härjedalens Skidförbund
Box 384
831 39 Östersund

Besöksadress:
Sollidenvägen 62
831 25 Östersund

Kontakt:
Tel: 0104764232
Fax: 063511705
E-post: This is a mailto link.s...

Se all info