Hoppa till sidans innehåll

We & Sports lanserar nu onlineutbildningen Resiliens!

04 NOV 2019 11:15

Motståndskraft är människans förmåga att anpassa sig när den möter motgång. Det är en lärd förmåga som kan byggas och utvecklas. We & Sports har tagit fram en utbildning med syftet att utveckla motståndskraften hos varje individ.
  • Uppdaterad: 04 NOV 2019 11:15

Utbildningen heter Resiliens vilket betyder just motståndskraft. Detta är något som idrottare och tränare får på skidgymnasier i Jämtland/Härjedalen idag, nu lanseras en förkortad version online öppen för alla.

Förbättring av motståndskraft är som att komma i form. Du måste ge din motståndskraft ständig uppmärksamhet, fokus och ansträngning. Den goda nyheten är att vi kan lära oss att vara mentalt och känslomässigt hälsosamma, precis som vi kan lära oss fysisk träning.

Du som förälder och tränare eller annan nära anhörig till en idrottare, har ett stort inflytande på barn och ungdomars motståndskraft genom ditt egna beteende. Om du som vuxen vill vidarebefordra motståndskraft till andra, måste vi först tillämpa det på oss själva. We & Sports ger dig verktygen och kunskapen inte bara för att utveckla idrottares motståndskraft, utan också för att bygga dina egen.

Samtliga utbildningar kommer du hitta på deras Youtubekanal, We & Sports. Kom ihåg att prenumerera så missar du inga avsnitt.  Se: https://www.youtube.com/watch?v=WCW14nwgvqk

Tillsammans skapar vi ett kärleksfullt idrottsklimat❤️

 

Skribent: Håkan Dillner
Epost: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Jämtland-Härjedalens Skidförbund
Box 384
831 39 Östersund

Besöksadress:
Sollidenvägen 62
831 25 Östersund

Kontakt:
Tel: 0104764232
Fax: 063511705
E-post: This is a mailto link.s...

Se all info