Hoppa till sidans innehåll

Träning för äldre ungdomar med Maria Rydqvist 26/8

08 AUG 2017 10:52
Västerås skidklubb och SISU idrottsutbildarna hälsar Välkommen lördagen den 26 augusti för en träningsdag med Maria Rydqvist och våra skidcoacher - gäller för ungdomar födda 2005 och äldre
  • Uppdaterad: 09 AUG 2017 16:57

Västerås skidklubb och SISU idrottsutbildarna bjuder in äldre skidungdomar i Västmanland till en träningsdag med VM medaljören Maria Rydqvist tillsammans med våra skidcoacher. Lunch ingår

Plats: Västerås skidklubbs klubbstugan samling kl 10 och vi håller på till ca kl 15.

Dagen kommer att innehålla rullskidträning, klassisk teknik, och barmarksträning så se till att ha utrustning för både rullskidor och löpning.

Ni som inte har egna rullskidor börja med att se om det går att låna av någon ni känner eller av er egen klubb. Vi har några lånerullskidor med salomonbindning att låna ut - dock begränsat antal. Klassisk teknik gäller.

Krav för rullskidåkning är - Hjälm, reflexväst, långbyxor, handskar

Anmälan: Senast onsdag 23 augusti.
Ange Namn, klubb och födelseår samt om ni behöver låna rullskidor. De som inte anger att de behöver låna kommer vi eventuellt att ha svårt att få fram utrustning till.
Maila anmälan till Karin Spets

OBS! ingen dispens för yngre än födda 2005 - vi följer skidförbundets riktlinjer om åldersgrupp 13 år inför skidsäsong för mer specialiserad träning, födda 2005 tävlar till säsongen i 13 år.

Skribent: Karin Spets
Epost: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Västmanlands Skidförbund
Idrottens Hus, Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info