Hoppa till sidans innehåll
Foto: Klas Rockberg

LSK söker ny sportchef och huvudtränare för U16

2018-05-01 14:59
Om du vill bli en del av Lidingö Slalomklubbs härliga och framgångsrika gäng är det här chansen för dig för nu söker klubben en ny ansvarig person för U16.
  • Uppdaterad: 2018-05-01 14:59

Vår sportchef och tillika huvudtränare för U16, Dennis Eriksson, har efter tre framgångsrika år i klubben bestämt sig för att söka nya utmaningar med fokus på studier. Därför söker vi nu en ny Sportchef och huvudtränare för U16 med start till sommaren 2018.

Som sportchef hos oss är du även huvudtränare för U16 gruppen samt är delaktig i klubbens styrelsearbete och drivande person i backgruppen som ansvarar för vår fina hemmabacke ”Ekan”. Du är en förebild för såväl tränande barn och juniorer samt för övriga tränare inom klubben. I denna roll representerar du Lidingö Slalomklubb och de värderingar vi står för.

  • Sportchefsrollen innefattar bl.a. coachning och planering av tränarbemanning av klubbens junior/ungdomstränare, jobba med läger och träningsplanering samt se över status på klubbens träningsmaterial löpande.
  • Huvudtränarrollen för U16 innefattar bl.a. planera och genomföra samtliga träningspass, löpande driva och genomföra individuell uppföljning av åkarnas målplaner, ta fram en träningsplan anpassad efter målplanerna, planering och genomförande av läger.

I rollen som sportchef och U16 huvudtränare erbjuds du en heltidstjänst med månadslön hos Lidingö Slalomklubb. Vi erbjuder relevanta externa utbildningar samt du kommer ha tillgång till klubbens egna minibuss under hela vintersäsongen. Tjänsten erbjuder dig även möjlighet att utveckla ditt ledarskap, dina tränaregenskaper och får en mycket god insikt i hur det är att driva en framgångsrik ideell alpin idrottsförening.

Om du bara skulle vara intresserad av huvudtränarrollen för U16 så är vi även intresserade av att komma i kontakt med dig.

Vi söker dig som har gått ut skidgymnasiet och som på deltid/heltid vill arbeta med vår klubb, dess utveckling och våra aktiva ungdomar och då primärt våra U16 åkare. Du är skidtekniskt kunnig, pedagogisk, ambitiös, drivande, ansvarstagande, lösningsorienterad, lekfull och trygg i dig själv.

Vid intresse, kontakta Gustaf Martin-Löf så berättar han mer om rollen och klubben.

/Lidingö Slalomklubb Styrelse

Gustaf Martin-Löf, ordförande LSK, mail, +46 70 51 00 579

Om IFK Lidingö Slalomklubb
IFK Lidingö Slalom är en av Stockholms slalomklubbar och tränar i Ekholmsnäsbacken på Lidingö så fort det finns snö. Vi erbjuder träning i alpin skidåkning för åldersgrupper från U6-U16 (dvs 6-16 år) som genomförs året runt med en kombination av barmarksträning och snöträning. Snöträning sker både i hemmabacken och på läger på andra orter, både i Sverige och utomlands. Vi är en aktiv klubb med stort engagemang bland både föräldrar och barn/åkare som månar om klubbens anda, gemenskap och utveckling inom både bredd och elit.

Skribent: Erik Danielsson
Epost: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Länk till Åre2019s webbplats (nytt fönster)
Alpint - Active Life Foundation-215-87
150304-Puff-Skidlyftet-215-120
SAS_boka-vinst
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 010-708 69 00
E-post: This is a mailto link

Se all info