Hoppa till sidans innehåll

Alpina landslaget utökar samarbetet med Intersport

30 APR 2010 19:18
I dagarna blev ett nytt treårigt avtal klart mellan ett av vårt lands mest exponerade landslag och en av Sveriges största sportkedjor.
  • Skapad: 30 APR 2010 19:18

– Intersport är en i raden av sponsorer som valt att fortsätta utveckla sitt samarbete med svenska alpina landslaget vilket känns otroligt positivt, säger Maria Andrén vid alpina marknadsavdelningen.

Ski Team Sweden Alpine jobbar brett på alla nivåer för att utveckla och bygga upp den alpina verksamheten. Intersport är ett av företagen som insett värdet av detta och nu väljer att kommunicera det budskapet ytterligare. Sedan 2003 har Intersport varit partner till Ski Team Sweden Alpine och dessutom stått som huvudsponsor till Lilla Världscupen, en tävling för alpina ungdomar mellan 10-13 år.
– Samarbetet med det alpina landslaget ligger väl i linje med vår alpinsatsning och med detta stärker vi ytterligare vår position som nummer ett på vintersport. Den erfarenhet det alpina landslaget och deras utbildningsteam har, tillför en stor portion kunskap till kedjans medarbetare för att ytterligare höja servicegraden och erbjuda rätt produkter till våra kunder, säger Fredrik Johanson, VD på Intersport.

Det nya, mer omfattande avtalet innebär bland annat att Intersport nu erhåller den kommersiella rättigheten att utveckla och driva försäljning av Ski Team Sweden Alpine-produkter. De alpina landslagsåkarna kommer även att använda Intersports eget märke McKINLEY för fritidskläder de kommande tre skidsäsongerna.
– Vi går in i en spännande period, med VM i Garmisch-Partenkirchen i februari 2011 som höjdpunkt och vi har många unga åkare på väg upp. Att knyta upp Intersport och fortsätta samarbetet med dem är en viktig del i vår fortsatta verksamt, både på nationell nivå och landslagsnivå, säger Maria Andrén.

Kontaktpersoner
Svenska Skidförbundet, alpint:
Maria Andrén, marknad, 070-372 01 03
Intersport AB
Fredrik Johansson, VD, 031-727 87 68
Johanna Frejme, Informationsansvarig, 031-727 87 87

Skribent: Camilla Sandy

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info