Hoppa till sidans innehåll

Bilder från en härlig alpin-söndag

29 NOV 2010 09:59
Seger för Maria Pietilä Holmner. Therese Borssén och Frida Hansdotter på en sjunde respektive en niondeplats och i Lake Louise blev det en fin sjundeplats för veteranen Patrik Järbyn.
  • Skapad: 29 NOV 2010 09:59

Här har vi turen att bjuda på lite härliga bilder från söndagens framgångar. Titta och njut:

-PH-Maria-3283
Snabbast av alla i två åk och en segermarginal med 0,68 hundradelar. Maria Pietilä Homners insats vid säsongen andra världscuptävling var alldeles, alldeles underbar!

-Maria-72-4056
Och det var det flera som höll med om. Här grattas dagens segrarinna av sina lagkamrater som också hade fina framgångar i USA. Frida Hansdotter på plats nio och Therese Borssén på plats sju. Anja Pärson slutade på en 24:e plats efter en miss i det andra åket som bådade väldigt gott i början.

-Podie-72-4150
På prispallen. Svenskt i topp före Maria Riesch, Tysklad och med Finland och Tanja Poutiainen på tredjeplatsen. En syn vi gillar och mer än gärna vänjer oss vid!

Järbyn_Kitz
Eftersom vi saknade färska bilder från Lake Louise bjuder vi på en från i fjol när Patrik Järbyn körde störtloppet i Kitzbühel. I söndags var det super-G som gällde och det blev en härlig sjundeplats för veteranen från Borås.

bild
Hela alpina laget på plats i Aspen, med tränare, fysio, servicemän och åkare. Sömdagens resultat blev ett härligt kvitto på att alpin landslaget blir att räkna med i vinter.

Foto: Sportbild och privat

 

Skribent: Camilla Sandy

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info