Hoppa till sidans innehåll

Skid- och snöstjärnor i ny reklamfilm

01 NOV 2010 09:40
Intersport satsar stort på alpin skidåkning och marknadsför sig nu tillsammans med det alpina landslaget.
  • Skapad: 01 NOV 2010 09:40

En reklamfilm med Anja Pärson, Jens Byggmark och Maria Pietilä Holmner spelades in i Umeå i helgen som var.

25 personer genomförde produktionen, där allt från produktionsassistenter, maskör, belysningsmästare och fotograf säkrade inspelningarna. Intersportfilmen utspelade sig i en tillfälligt uppbyggd studio i en skola i Umeå och regissör för filmen var Per Hanefjord, en ny talang inom svensk filmkonst, som tidigt i sin karriär som regissör uppmärksammats för sina kortfilmer och vunnit priser både på hemmaplan och internationellt.

Scenografin i form av överdimensionerade snöstjärnor, en röd soffa och jättelogotyper förgyller studion. Den röda soffan, som för övrigt köpts i på Blocket i Helsingborg, gjorde en sväng till Luleå innan den slutligen, hamnade i Umeå.
Filmen bygger på ett härligt samtal mellan Maria, Jens och Anja där de på skoj gnabbas om vem som har kommit på Intersports ”nöjd kund garanti”. Många skratt och dialekter gjorde inspelningsdagen till en rolig dag för alla inblandade.
– Vi har ett mycket bra och konstruktivt samarbete med Ski Team Sweden Alpine. åkarnas noggrannhet och deras hängivenhet till sitt idrottande och till sin utrustning stämmer väl överens med Intersports värderingar och ambitioner, säger Erik Andersch marknadschef på Intersport.
 
Filmen kommer rulla i svensk tv från och med vecka 4 2011. Håll er till tåls!

Skribent: SSF

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info