Hoppa till sidans innehåll

Anders Olofsson ny alpin marknadsmedarbetare

23 JAN 2012 10:15
Han har jobbat 25 år i skidbranschen, har en bakgrund som alpin åkare och kallar sig själv för tävlingsmänniska. Anders Olofsson från Nora, boendes på Värmdö i Stockholm kommer från och med 1 mars 2012 jobba med marknad för Ski Team Sweden Alpine AB.
  • Skapad: 23 JAN 2012 10:15

– Det ska bli jättekul att komma ännu närmare skidåkningen, säger Anders Olofsson.

Sedan 2006 har Anders Olofsson haft sin arbetsplats vid Egmonts Tidsskrifter där han jobbat som säljansvarig, bland annat för tidningen Åka Skidor. Tidigare har han även arbetat som produktansvarig hos Tecnica Svenska AB och genomfört event i svenska fjällen under sportlovsveckorna, så kallade Ski Weeks.
– Jag är en engagerad och effektiv person med mycket kontakter inom alpinbranschen och med fjällanläggningar. Jag ser fram emot att få fortsätta jobba med kundrelationer och knyta ihop avtal. Det är det jag tycker är absolut roligast.

Anders Olofsson kommer att utgå från Stockholm och tillträder alltså sin nya tjänst den 1 mars 2012, mitt i tävlingssäsongen. Redan veckan därpå, den 9-10 mars gästar alpina världscupen Åre för tävlingar i storslalom och slalom på hemmaplan.

– Det känns väldigt positivt att komma in redan i vinter och få en tidig startsträcka inför nästa säsong. Åre blir ett utmärkt tillfälle att träffa våra samarbetspartners och samtidigt njuta av spännande tävlingar på svensk mark, säger Anders Olofsson som ser det som en extra bonus att kunna kombinera sitt jobb med ett av sina stora intressen.
– Jag ser verkligen fram emot att jobba med sponsorernas satsningar för att förstärka alpina landslagets verksamhet och även förstärka nedåt mot distrikt- och klubbnivå. 

 

 

 

 

 

andersolofsson1_web

Anders Olofsson är ny alpin marknadsmedarbetare
 

Skribent: Camilla Sandy

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info