Hoppa till sidans innehåll

Fler alpina utbildningar nästa säsong

16 APR 2012 11:16
Fler fortutbildningar, spännande nyheter och mer tillfällen att ta del av de olika kurserna. Planen för nästa säsongs alpina tränarutbildningar är redan på gång.
  • Skapad: 16 APR 2012 11:16

Kolla in vad som händer här:

Svensk alpin tränarutbildning 1 – Unga ledare 15-18 år.
En möjlighet för dig som ung skidåkare som är nyfiken på ledarskap. Kursen är mer inriktad på praktiskt ledarskap än den vanliga, Svensk alpin tränarutbildning 1. Tanken är att deltagarna efter kursen ska kunna ta hand om en egen träningsgrupp. Förhoppningsvis tycker deltagarna att det är intressant och stimulerande att jobba som ledare och vara del i den alpina skidsporten. Efter avslutad utbildning och praktik har man senare möjlighet att gå vidare i vår utbildningsstege. Till utbildningsplatserna kommer vi erbjuda tränaransvariga i respektive deltagares klubbar en endags handledarkurs för att kunna ge bra förutsättningar till ett coachande mentorskap.

Startdatum för SATU 1- Unga ledare del 1: 21-23 september. Del 2 ej bestämd.

Klubbkonsulten
En möjlighet för er som klubb att ta hjälp av vårt kunniga utbildningsteam. Kanske behöver ni hjälp med ert värdegrundsarbete eller en fortbildning i skidteknik. Stort som smått, vi försöker med er hjälp att sätta ihop ett paket som passar er till rimliga kostnader. Kursen förläggs på klubbens hemort  

Fler fortbildningar och kurstillfällen Svenska alpin tränarutbildning 1 & 2.
Vi utmanar den gångna vintern och satsar på att ge fler möjligheten att gå våra populära utbildningar. För de som redan gått våra utbildningar kommer vi under nästa vinter dessutom att genomföra fler fortbildningar.

Hela utbildningsplanen och anmälan till nästa års utbildningar kommer att presenteras på skidor.com den 7 juni 2012.

Skribent: Johan Hyllienmark, utbildningsansvarig Alpint

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info