Hoppa till sidans innehåll

Axel och Sara samt Emelie till OS i Sotji 2014

27 JAN 2014 11:22
När de sista OS-platserna till Sotji 2014 fördelades blev det ytterligare tre alpina åkare som fick var sin OS-biljett.
  • Skapad: 27 JAN 2014 11:22

Axel Bäck, Sara Hector och Emelie Wikström fick under söndag det positiva beskedet att de kommer att åka till Ryssland och Sotji för att representera Sverige.

Totalt är det 12 alpina åkare som kommer att vara på plats. Invigningen av OS är 7 februari och sedan håller spelen på till den 23 samma månad.

De svenska alpina åkarna kommer att ankomma till OS lite olika datum. För de som inte deltar i störtlopp och kombination, som inleder det alpina programmet, kommer att ladda upp i norska Trysil för att förbereda sig på bästa sätt och resa till Sotji vid senare tillfälle.

Media som är intresserade av att träffa åkarna på campen kan göra det måndag 10 februari. Då kommer det finnas möjlighet att filma och fotografera under träning och sedan under eftermiddagen blir det sedan möjlighet till intervjuer. Mer exakt information kommer vid senare tillfälle i ett pressutskick.

Alpina åkare till OS, damer: Frida Hansdotter, Maria Pietilä Holmner, Jessica Lindell Vikarby, Kajsa Kling, Sara Hector, Emelie Wikström, Anna Swenn Larsson.

Herrar: André Myhrer, Mattias Hargin, Markus Larsson, Axel Bäck, Matts Olsson.

Skribent: Peter Albertsson

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info