Hoppa till sidans innehåll

Alpina landslaget utökar med ytterligare partner – Ansjö Skog & Markkonsult

14 SEP 2015 11:02
Från och med 1 juli 2015 är Ansjö Skog & Markkonsult ny partner till alpina landslaget. Ansjö har skrivit ett avtal som löper på fyra år till och med hemma-VM i Åre 2019.
  • Skapad: 14 SEP 2015 11:02

– Att få stärka upp landslaget med en partner som Ansjö är otroligt glädjande. Ansjö har ett stort intresse i den alpina sporten och vi ser fram emot att få vara budbärare av deras varumärke i Europa, säger Tommy Eliasson Winter, alpin chef Svenska Skidförbundet.

För Ansjö är det viktigt att dela på framgångarna. Förutom att Ansjö får möjlighet att ta plats i glansen av andras fantastiska kompetens, får företaget utvecklas och lära sig av sina noga valda samarbetspartners.

– Vi befinner oss i en expansiv fas och siktar mot en internationalisering av företaget där Ski Team Sweden Alpine är en perfekt partner när vi bearbetar Europamarknaden. En naturlig dörröppnare som bidrar till i att stärka vårt varumärke. Att göra gemensam satsning mot VM 2019 i Åre ger samarbetet extra guldkant, säger Peter Albertsson, VD Ansjö Skog & Markkonsult.

För ytterligare information kontakta:
Peter Albertsson
Ansjö Skog & Markkonsult
Telefon: 0696-401 09
E-post. This is a mailto link

Tommy Eliasson Winter
Alpin chef Svenska Skidförbundet
Telefon: 073-180 83 94
E-post: This is a mailto link

Om Ansjö Skog & Markkonsult
Ansjö Skog & Markkonsult är ett privatägt företag i Kälarne, Jämtland. Våra affärspartners finns i huvudsak inom skog- och kraftindustrin där vi, på kundens uppdrag, sköter allt från skog- och markvärdering till avtalsskrivningar och kontakter med berörda markägare. Vi arbetar även med naturvårdsinventeringar, kartering och gör samråd med berörda myndigheter. I den skogliga genren arbetar vi med taxering och värdering, produktion av skötselplaner för skogsbruket samt röjning och avverkning.
För mer information: www.ansjo.se  

Skribent: Ulrika Svensson

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info