Hoppa till sidans innehåll

Härligt Vinnarläger i Åre

20 MAJ 2015 13:30
I samband med Ski Funtastic 2015 vann tio killar och tio tjejer en plats på Vinnarlägret lägret sponsras av Erik Paulsson fond. Tyvärr hade inte alla möjlighet att delta men femton ungdomar fick uppleva en härlig långhelg i Åre den 23–26 april.
  • Skapad: 20 MAJ 2015 13:30

Fredagen startade med fartträning i störtloppet tillsammans med landslagstränarna Ulf Emilsson och Hans Ottosson. Det var med skräckblandad förtjusning ungdomarna ställde sig på världscupstarten och åkte ut i ”stöveln” i störtloppet. De framsteg som ungdomarna gjorde imponerade på både Ulf och ”Otto”.

Efter lunch var det friåkning tillsammans med Felix Monsén i Team 2019 som passade på att visa sina smultronställen på Åreskutan. Kvällen avslutades med bad och middag.

På lördag var det tyvärr snöstorm som sedan övergick i riktigt blött väder. Men ungdomarna trotsade vädret och deltog i Skutskjutet. Det blev blandade resultat, men alla var vid gott mod. Efter en välbehövlig lunch var det dags för friåkning trots snö, regn och blåst!

Dagen avslutades med middag och en bowlingturnering.

På söndag var det perfekta förhållanden med sol och nysnö på Skutan! Det blev en härligförmiddag med friåkning i kallsnö fram till den avslutande lunchen.

Det blev en härlig helg!

Skribent: Karin Sundberg

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info