Hoppa till sidans innehåll

Svensk alpin barntränarutbildning

20 MAJ 2015 20:03
Under sista helgen i april utbildades 26 instruktörer i samarbete med Barn- och ungdomsgruppen samt regionstränarna i Åre. De blivande instruktörerna har förankring i våra fem regioner och geografisk spridning, för att möjliggöra utbildning lokalt
  • Skapad: 20 MAJ 2015 20:03

Barnen är en viktig och stor målgrupp. Genom alpin barntränarutbildning vill vi skapa en kompletterande eller grundläggande utbildning för våra ledare och tränare som bygger på att skapa trygga miljöer att lyckas i med fokus på rörelseutveckling på skidor för våra barn i klubbarna.

Allsidighet är grunden i allt idrottande oavsett ambition och framtida målsättningar. Kursens innehåll riktas därför till deltagarnas eget ledarskap och hur vi kan skapa goda inlärningsmiljöer för barn med målsättningen att utveckla en allsidig rörelseutveckling på skidor.

För att Svensk alpin tränarutbildning ska bli mer tillgänglig och därmed nå fler tränare och ledare kommer alpin barntränarutbildning till kommande säsong genomföras lokalt i våra distrikt och klubbar.

Är du intresserad att anordna Svensk alpin barntränarutbildning?

Tag kontakt med This is a mailto link så tittar vi på en lösning.

Skribent: Johan Hyllienmark

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info