Hoppa till sidans innehåll

Weber ny lagsponsor till alpina landslaget

09 SEP 2015 10:00
Från och med 1 juli 2015 går Weber in som ny lagsponsor till alpina landslaget. Ett avtal som löper på 3 år till och med OS-säsongen 2018.
  • Skapad: 09 SEP 2015 10:00

– Vi är oerhört glada att ytterligare en sponsor väljer alpina landslaget som budbärare och partner. Med Weber kommer vi ha möjlighet att tillgängliggöra och utveckla svensk alpin skidåkning, säger Tommy Eliasson Winter, alpin chef Svenska Skidförbundet.

Webers har lång erfarenhet av sponsring av idrott, mot såväl individuella utövare som lag. Sponsring av idrott är självklar, då Weber anser att hälsofrämjande aktiviteter är nödvändiga för ett aktivt och hållbart samhälle. Denna typ av kommunikation är central för att nå ut till kunder, påverkare och beslutsfattare i samhällsbyggnadssektorn.

– Vi på Weber är mycket stolta över att från den här säsongen vara en del av sponsorerna till det alpina landslaget. Samarbetet med landslaget passar väl in i Webers marknadsstrategi eftersom Svenska Skidförbundet på ett systematiskt sätt arbetar med ungdomar, juniorer och seniorer för att bygga upp en hållbar och framgångsrik verksamhet. Resultatet kan vi alla se i ett världsledande landslag som dessutom är en stolthet för oss alla, säger Per Redtzer, Sales and Marketing Director, Weber.

För ytterligare information kontakta:
Per Redtzer
Saint-Gobain Byggprodukter AB
Telefon: 08-625 6102
E-post. This is a mailto link

Tommy Eliasson Winter
Alpin chef Svenska Skidförbundet
Telefon: 073-180 83 94
E-post: This is a mailto link

Om Weber Saint-Gobain Byggprodukter AB
Weber är ett världsledande varumärke som utvecklar, tillverkar och säljer innovativa byggtekniska lösningar för ett hållbart samhällsbyggande i 43 länder. Webers arbete utgår alltid ifrån ett nära samarbete med sektorns olika aktörer, projektörer, entreprenörer och ägare. Weber marknadsförs i Sverige av Saint-Gobain Byggprodukter AB.
För mer information: www.weber.se  

Skribent: Ulrika Svensson

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info