Hoppa till sidans innehåll

Nytt studioprogram ska bygga skidsporten starkare

15 NOV 2019 13:00
Fjällstugan ska i samarbete med produktionsbolaget DOBB 2.0 under 20 veckors tid ska sätta utförsåkning under lupp tillsammans med högintressanta gäster. Från slalompremiären i Levi till världscupsfinalerna i Cortina.
  • Skapad: 15 NOV 2019 13:00

Den 15 november går startskottet för Skidförbundets nya satsning ”Fjällstugan”, som i samarbete med produktionsbolaget DOBB 2.0 under 20 veckors tid ska sätta utförsåkning under lupp tillsammans med högintressanta gäster. Från slalompremiären i Levi till världscupsfinalerna i Cortina.

Utförsåkning står inför en otroligt spännande period, en generationsväxling där Sverige har många etablerade åkare inom den yppersta eliten i många discipliner. Programmet kommer att analysera och rapportera från de viktigaste händelserna runt om i alpina skidvärlden tillsammans med intressanta gäster. 

–På den alpina sidan har vi många unga lovande åkare på väg upp, vi har en fartsatsning som börjar bära frukt och vi har en massa saker att tala om ur ett landslagsperspektiv med en stark rörelse och stor utvecklingspotential. Utöver det så har vi skarpa hjärnor som kan ge information och analyser kring nationellt tävlande, utrustning, skidteknik och en unik inblick bakom kulisserna. Ett innehåll som vi hoppas göra utförsåkning ännu mer intressant oavsett om du helst tittar eller åker i parken, puckeln eller backen, säger Kalle Olsson Bexell, ansvarig för satsningen.

I programmet kommer vi bjuda in gäster med olika perspektiv och erfarenheter av skidåkning där vi kommer att analysera och lära känna åkare, från både våra svenska landslag men även från den övriga eliten.

En av programledarna kommer vara David Fjäll som säger såhär om det nya konceptet:

– Det ska bli oerhört kul att jobba med Fjällstugan. Att tillsammans med alla duktiga kollegor bevaka vinterns tävlingar känns mycket inspirerande.

Programmet kommer ni hitta på Youtube, Facebook och Instagram-TV, länkarna hittar ni här:

Youtube: https://www.youtube.com/skiteamswedenalpine
Facebook:https://www.facebook.com/SkiTeamSwedenAlpine/
Instagram:https://www.instagram.com/skiteamswedenalpine/

Produktionsteam: 
Producent: Dobb 2.0
Programledare: David Fjäll
Redaktör: Erik Segerström
Inslagsproducent: Klas Rockberg
Skribent: Erik Segerström
Epost: Adressen Gömd

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info