Hoppa till sidans innehåll

Häng med på våra alpina tränar- och ledarutbildningar

19 JUN 2019 16:23
Nu har vi öppnat anmälan till SATU I–III samt till "Unga ledare" och även till utbildningarna Tävlingsledare och Arrangörsutbildning
  • Uppdaterad: 19 JUN 2019 16:23

Svensk alpin tränarutbildning (SATU) har reviderats och utbildningsinnehållet har nu anpassats till vår Utvecklingstrappa.

Nytt för den kommande säsongen är att det endast är en fysisk träff under vintern, som integreras med barmarksträning. Kursinnehållet har inte minskats, istället har vi satsat på en webbaserad utbildning som motsvarar cirka två dagar. Varje SATU pågår under ett år.

Svenska Skidförbundet Alpint vill genom våra utbildningar öka rörelseglädjen och belysa vikten av allsidighet och hälsa i vägen till prestationsoptimering.

Vi vill att våra tränare, ledare, föräldrar och aktiva ska få möjligheten att öka sina kunskaper om träning, tävling och ledarskap genom Utvecklingstrappan (som kommer att bli publik under hösten 2019).

I september kommer SSF Alpint att besöka tio orter i Sverige för att ge en översiktlig kurs i Utvecklingstrappan.

Så...

Håll koll på webbplatsen i början av augusti då anmälan till dessa tillfällen öppnar (bland annat Lillsved den 28 september).

Skribent: Ann-Charlotte Jernberg
Epost: Adressen Gömd

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info