Hoppa till sidans innehåll

Hedström på pallen i Santa Caterinas EC-kombination

09 DEC 2019 16:56
Den fantastiska inledningen på säsongen bara fortsätter, idag visade Tobias Hedström, Duveds IF och Olle Sundin, Djurgårdens IF klass när de blev trea respektive sexa i säsongens första EC-farttävling på herrsidan.
  • Skapad: 09 DEC 2019 16:56

Den fantastiska inledningen på säsongen bara fortsätter, idag visade Tobias Hedström, Duveds IF och Olle Sundin, Djurgårdens IF klass när de blev trea respektive sexa i säsongens första farttävling på herrsidan.

– Känns sjukt kul att få en sån bra start på säsongen, hade ett väldigt bra träningsläger i USA så visste att jag hade goda möjligheter i Super G-åket. Sen var det bara att gasa på och riskera lite i slalom åket, säger Olle efter tävlingen.

Efter Super G-åket låg Tobias på en 28:e och Olle på en 15:e, men efter det näst snabbaste respektive femte snabbaste slalomåket avancerade killarna hela vägen upp till pallen för Tobias och en sjätteplats för Olle.

Tobias sa såhär om dagen:
– Såklart skönt med ett bra resultat,  men det är inspirerande att få se att Olle är med på riktigt i Super G, en lovande start på säsongen.

Pallplatsen innebär att det är den sjunde pallplatsen på blott elva tävlingar, som fördelats över fyra discipliner och fem åkare. Imorgon fortsätter tävlingarna för Olle och Tobias med Super G, även då i Santa Caterina.

Fullständiga resultat här:
https://www.fis-ski.com/DB/general/results.html?sectorcode=AL&raceid=99942

Skribent: Erik Segerström
Epost: Adressen Gömd

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info