Hoppa till sidans innehåll

RAWBIKE förlänger med Ski Team Sweden Alpine

25 OKT 2019 10:38
RAWBIKE och Ski Team Sweden Alpine har kommit överens om att fortsätta samarbetet ytterligare ett år.
  • Skapad: 25 OKT 2019 10:38

Under det gångna året har det varit en vanlig syn i Åre att se åkare och personal från Svenska Skidförbundet på en RAWBIKE. Den synen kommer att återkomma då RAWBIKE och Ski Team Sweden Alpine har kommit överens om att fortsätta samarbetet ytterligare ett år.

RAWBIKE har valt att kombinera cykelns smidighet med mopedens styrka. En kraftfull och robust elmoped som tar sig fram nästan överallt. RAWBIKE är gjord för att transporteras, med ett par enkla handgrepp går den att vika ihop för att förenkla transporten.

Förbundets tillgång till RAWBIKES har inneburit ett effektivt sätt att ta sig fram och tillbaka från möten och ärenden i Åre.

–  Att kunna ta en RAWBIKE när man har ärenden på byn är fantastiskt smidigt. Vi fäller ihop dem och kan enkelt förvara 10 RAWBIKES inne på kontoret, för att kunna låna när det finns behov. Att sedan både personal, gäster och åkarna har omfamnat RAWBIKE och använder dem ofta och året runt är ju jättekul,säger Tommy Eliasson Winter, Alpine Director

Under alpina VM i vintras var RAWBIKE det mest använda transportmedlet för att snabbt ta sig fram och tillbaka för intervjuer och möten för det svenska landslaget.

– Vi upplever ett genuint intresse och engagemang för våra produkter, att man som landslag verkligen vill göra skillnad och extra tydligt blev det under VM i Åre där vi fyllde en väldigt tydlig funktion och verkligen underlättade. Tillbaka får vi en dedikerat landslag som visar på hur man kan använda våra produkter året runt, säger Andreas Falck VD på RAWBIKE

För mer information kontakta:
Kalle Olsson Bexell,                                   Andreas Falck
Marknads- och kommunikationschef        VD
Ski Team Sweden Alpine                          RAWBIKE
Mail: This is a mailto link                   Mail: This is a mailto link
Mobil: +46 76 634 73 68                              Mobil: +46 70 433 34 12

                                          

Skribent: Erik Segerström
Epost: Adressen Gömd

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info