Hoppa till sidans innehåll
Foto: GEPA pictures/ Mathias Mandl

Snöplig diskning men stark laginsats i Flachaus slalom

09 JAN 2019 08:34
Det såg länge ut som att Anna Swenn Larsson säkrat tredjeplatsen i Flachaus slalom, men kort efter prisceremonin visade det sig att Anna grenslat en port och blev därmed diskad. Trots det, en stark laginsats av svenskorna!
  • Skapad: 09 JAN 2019 08:34

Det såg länge ut som att Anna Swenn Larsson säkrat tredjeplatsen i Flachaus slalom, men kort efter prisceremonin visade det sig att Anna grenslat en port och blev därmed diskad. Dock visade Anna upp storstilad åkning och visar att hon nu tillhör den absoluta världseliten i slalom. Bästa svenska blev istället Frida Hansdotter som slutade på en femteplats och tillsammans med de andra svenskorna så var det fortsatt en stark svenskinsats återigen i slalomdisciplinen. Ylva Stålnacke blev 17, Charlotta Säfvenberg 21, Emelie Wikström 22, Sara Hector 25 och Magdalena Fjällström 26.

Redan till helgen är det dags igen när det vankas fart för damerna i St.Anton och teknikdisciplinerna i Adelboden, vi får hålla tummarna att det intensiva snöade som just nu pågår i Mellaneuropa hinner passera innan helgen.

 

Skribent: Erik Segerström
Epost: Adressen Gömd

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info