Hoppa till sidans innehåll

​Tvåhjulsmästarna – Ny partner till Ski Team Sweden Alpine

14 NOV 2019 10:21
Avtalet mellan Ski Team Sweden Alpine och Tvåhjulsmästarna syftar till att skaffa resurser för att fortsätta satsningen mot att bli bäst i världen i alpint men också för ett bättre klimat genom Ski Teams redan pågående klimatarbete.
  • Uppdaterad: 14 NOV 2019 10:21

–Att ha en professionell cykelleverantör till såväl våra landslagsåkare, vår rörelse som för våra partners är fantastiskt. Cykelträning som barmarksträning är ett ypperligt alternativ och nu kommer vi att kunna erbjuda cyklar till vår rörelse med riktigt bra villkor. Dessutom bidrar samarbetet till vårt miljöarbete där delar av försäljningen går till en miljöfond för att ställa om vår rörelse ytterligare säger Tommy Eliasson Winter, Alpine director Ski Team Sweden Alpine.

Tvåhjulsmästarna är idag Sveriges största servande fackhandelskedja inom cykel där samtliga 52 butiker innehar professionella verkstäder, från Boden i norr till Trelleborg i söder.

Tvåhjulsmästarna har ett förmånscykel-koncept, likt det som finns på bilar. Du köper och betalar av cykeln på 36 månader, därefter har cykeln ett restvärde och lämnas tillbaka till närmaste Tvåhjulsmästarbutik. Som företag går det även att erbjuda sina anställda att betala cykeln med bruttolöneavdrag. För alla försäljningar som sker inom ramen för avtalet kommer en bestämd procent gå till en miljöfond som kan åberopas av förbundet eller rörelsen i arbetet med att ställa om till en mer miljövänlig verksamhet.

–Vi brinner för cykling, cyklar och är väldigt starka inom service och har dessutom den stora fördelen att verka i en bransch där vi kan påverka klimatet och folkhälsan på många sätt. Därför har vi tillsammans med Ski Team Sweden Alpine och SkiCross utvecklat en klimatfond som är villkorad att investeras i miljöprojekt för att minska eller kompensera verksamhetens utsläpp säger Anders Sundqvist, VD på Tvåhjulsmästarna.

Avtalet började att gälla den 1:a november och sträcker sig fram till den 30 juni 2021.

För mer info:
Kalle Olsson Bexell
Marknads- och kommunikationschef Alpint
This is a mailto link

M:+46(0)76 634 73 68

Skribent: Erik Segerström
Epost: Adressen Gömd

 

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info