Hoppa till sidans innehåll

Klarna Ski Team laddar i Storklinten för premiären

10 NOV 2020 13:03
Universitetslaget Klarna Ski Team, med bas vid GIH i Stockholm är inne i ett längre träningsblock. Bedriver både alpin- och fysisk träning inför tävlingspremiären i Kåbdalis den 21 november.
  • Skapad: 10 NOV 2020 13:03

 
 
 

Klarna Ski Team har sedan i slutet av oktober varit på plats och tränat i Storklinten och planen är att stanna fram tills tävlingarna i Kåbdalis den 21–22 november. 

Hittills har teamet haft fantastiska förhållanden och ett kanonunderlag. Fokus har hittills legat på att få till så många högkvalitativa svängar som möjligt och det är ett bra drag i teamet där deltagarna hittills visat på en positiv utvecklingskurva. 

Varje åkare har sina individuella tekniska och taktiska uppgifter som de stävar efter att lösa och varje dag tar de ett steg och närmar sig sina mål. 

Parallellt med den träningen i backen bedrivs fysträning som anpassats för att kunna kombineras med den alpina träningen. Tack ett bra upplägg vid anläggningen är logistiken kring logi, kost och träning otroligt enkelt, vilket skapar tid för åkarna att även sköta sina studier parallellt med träningen. 

Hela teamet riktar ett stort tack till Storklinten med all personal som gjort ett fantastiskt fint jobb med backen trots de utmaningar med varma temperaturer och besvärlig väderlek.

Skribent: Mathias Moberg
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info