Hoppa till sidans innehåll
Foto: GEPA pictures/ Patrick Steiner

Poäng till Monsén i Val d`Isere

12 DEC 2020 14:43
Felix Monsén visade i sin comeback efter fjolårssäsongens skada att han fortfarande har kapacitet att plocka poäng i Världscupen. Plats 26 i Val d`Iseres super-G lovar gott inför fortsättningen av säsongen.
  • Skapad: 12 DEC 2020 14:43

Det var i en super-G Bormio under fjolårssäsongen som Monsén gick omkull och skadade sig. Inget mer tävlande, men efter lång rehabilitering började jobbet inför den här säsongen och under lördag var det äntligen comeback för åreåkaren.

Tuffa förhållanden, med dålig sikt och snö i luften satte åkarna på prov, men Felix gjorde en stabil insats. Hade ett par mindre misstag där han förlorade lite tid, men det var en comeback som gav mersmak och plats 26 innebär världscuppoäng. Andra svensken till start, Alexander Köll, som skadade sig i munnen under torsdagens störtloppsträning och ett tag var hans medverkan osäker, körde ur lördagens super-G. Tävlingen vanns av Mauro Caviezel, Schweiz med norrmannen Adrian Smiseth Sejersted på andra plats och sedan österrikaren Christian Walder på tredje plats. Under söndag är det störtlopp för herrarna.

Skribent: Peter Albertsson
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info