Hoppa till sidans innehåll

Välkommen på skidfest under Skistar Winter Games Sälen

14 FEB 2020 13:20
Vill du uppleva en helg full med skidglädje där barn och ungdomar tävlar sida vid sida med åkare från det svenska alpina landslaget? Kom då till Lindvallen den 2–4 april för skidfesten Skistar Winter Games Sälen som innehåller detta och mycket mer.
  • Skapad: 14 FEB 2020 13:20

– Vårt mål är att ständigt utveckla SkiStar Winter Games och erbjuda barn och ungdomar tävlingar i världsklass. Vi fortsätter nu på att förbättra program och aktiviteter så att alla som deltar ska känna skidglädje och gemenskap oavsett ålder eller resultat. Tillsammans med arrangörsklubbarna, Svenska Skidförbundet och samarbetspartners vill vi erbjuda tävlingar och kringaktiviteter som inspirerar fler barn och ungdomar till ett aktivt och livslångt alpint intresse, säger Fredrik Rydén, eventansvarig på SkiStar.

Nyheter detta år...

  • Succén SälenParallellen utveckas
    SälenParallellen är tävlingen där barn och ungdomar tävlar lagvis tillsammans med en av skidstjärnorna från vårt svenska alpina landslag. Det finns plats för 64 st fyrmannalag. Observera att de första 32 anmälda lagen är garanterade plats i tävlingen. Tävlingsledningen kan bestämma att genomföra tävlingen med endast 32 lag om färre än 56 lag har anmält sig.

  • Stor ute-afterski
    SkiStar Winter Games Sälen avslutas i år med en stor ute-afterski och prisutdelning på lördagseftermiddagen i direkt anslutning till SälenParallellen och Yalla Poolrace på Experiumtorget.


– Vi kommer göra allt för att skidfesten i Sälen ska bli ett härligt minne och inspirera till fortsatt skidglädje för alla som kommer dit. Vi kommer ha härliga dagar tillsammans, säger Anders Sund, nationell alpin chef.

LÄS MER: SkiStar Winter Games Sälen

Skribent: SSF
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info