Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

HiKOKI ny partner till Ski Team Sweden Alpine

30 SEP 2021 15:00
HiKOKI ska i det nya avtalet leverera produkter som är avgörande för tränarnas och servicemännens arbete.
  • Skapad: 30 SEP 2021 15:00

Bakom de svenska alpina landslagsstjärnorna står tränare och servicemän som arbetar från arla morgonstund till sena kvällstimmar för att skapa de perfekta förutsättningarna för att lyckas. HiKOKI ska i det nya avtalet leverera produkter som är avgörande för tränarnas och servicemännens arbete såväl på berget som i serviceverkstaden.

För de svenska alpina landslagen handlar sommaren och hösten om att varje dag göra noga förberedelser inför säsongen. För tränarna handlar det om att under tidiga morgontimmar åka upp på glaciärer och sätta banor och för servicemännen spenderas sena kvällstimmar med att preparera skidorna för nästa dags träning eller tävling. Oavsett arbetsuppgift så krävs precision och funktion, i varje pass jagas hundradelar och perfektion.

Pålitliga och flexibla verktyg som fungerar i alla väder är oerhört viktigt för tränare och servicemän i teamet. Det känns därför väldigt bra att valet föll på HiKOKI och vår batteriplattform med borrskruvdragare DS36DA med MULTI VOLT-teknik samt kantfräs M1808DA.

– Vi är jätteglada att få in HiKOKI i vår verksamhet, då vi är i behov av maskiner som funkar i alla väder och har tillräcklig kraft för att sätta käppar och preparera skidor för träning och tävling. Det flexibla batterisystemet gör att vi kan optimera laddningen till alla våra verktyg oavsett när på dagen eller vilken uppgift de används för, säger Lars Melin Landslagschef Ski Team Sweden Alpine

HiKOKI Power Tools VD i Sverige, Magnus Nilsson kommenterar:
– Vi tycker att det ska bli jättekul att komma in och hjälpa de svenska alpina landslagen med våra produkter och samarbetet är ännu ett kvitto på att slutkunderna uppskattar och litar på produkter från HiKOKI. Det är en extremt tuff miljö som verktygen utsätts för och vi är glada att vi kan leverera på de riktigt tuffa krav som Alpina landslaget ställer, tillsammans ger vi rätt förutsättningar för både servicemän, tränare och åkarna så vi kan lyfta resultaten till ännu högre nivåer kommande år.

 

Skribent: Kalle Olsson Bexell
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info