Hoppa till sidans innehåll

Lyckat LVC-kval i Ekholmsnäsbacken

02 FEB 2021 14:14
Ekholmsnäsbacken på Lidingö visade sig från sin bästa sida på alla tänkbara sätt när det var dags för kval i Lilla Världscupen för Stockholms U12-åkare, flickor och pojkar födda 2009–2010.
  • Skapad: 02 FEB 2021 14:14

Solen strålade, snön glittrade och minusgraderna bet i näsorna! Tävlingen avgjordes i en lagom utmanande bana som gjorde rättvisa åt både erfarna åkare och de som gav sig ut i sin allra första GS-tävling.

Lidingö Slalom vill rikta ett stort tack till gästande klubbar vars åkare alla visade fina åkprestationer och bidrog till en lyckad dag!

Under helgens tävlingar i både Sollentuna och Lidingö har vi sett ett oerhört dedikerat, sportsligt och inkluderande beteende bland alla LVC-åkare, såväl inom som mellan klubbarna. Alla har klarat sig utmärkt utan föräldrar när tävlingarna den här vintern arrangeras utan publik. Tack till närvarande tränare och lagledare som hjälpts åt att hålla ordning och avstånd!

En mycket nöjd och glad tävlingsorganisation på Lidingö jublar och tackar alla duktiga U12-åkare i Stockholm!

Samtliga resultat från GS-kvalet finns att hämta i Tävlingskalendern och på IFK Lidingö Slaloms Facebook-sida kan man titta på alla åk i efterhand. 

Skribent: Lidingö SLK
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info