Hoppa till sidans innehåll

SATU III i Åre & ny chans till SATU I

10 DEC 2021 12:43
Vill du fortsätta din utbildningsresa inom alpint och skicross? Nu finns chansen att anmäla sig till ytterligare utbildningstillfällen inom SATU, Svensk alpin tränarutbildning.
  • Uppdaterad: 10 DEC 2021 12:43

Ytterligare chans till SATU I i Järvsö

Intresset för våra utbildningar har varit stort och vi har därför satt in en extra SATU I med fysisk träff i Järvsö 4-6 februari. Välkommen att anmäla dig senast 10 januari.

Mer information och anmälan hittar du här >>

SATU III i Åre

Det har blivit hög tid att anmäla sig till årets SATU III med fysisk träff i Åre från 31 mars till 3 april 2022. Välkommen med din anmälan senast 21 december.

Mer information och anmälan hittar du här >>

Mer information

Svensk Alpin Tränarutbildning SATU I är för dig som har viss tränarefarenhet och genomfört en ledarutbildning, exempelvis SISU Introduktionsutbildning,  eller Barntränarutbildning. Här kan du läsa mer om SATU I

Svensk alpin tränarutbildning SATU III är den högsta utbildningen inom SATU och är till för dig som varit verksam som tränare i några år. Denna del av utbildningen innehåller ett kurstillfälle där förmiddagen ägnas åt skidåkning och eftermiddagen åt teori. Kursen börjar och avslutas med hemuppgifter och inläsning. För att bli godkänd krävs en genomförd och godkänd examination. Här kan du läsa mer om SATU III

Skribent: Lisa Johansson
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info