Hoppa till sidans innehåll

Stricct Travel förlänger med Ski Team Sweden Alpine

27 APR 2021 10:00
Sedan 2018 har Stricct Travel varit en samarbetspartner till det svenska alpina- och skicross landslagen med resebokningar för träning, tävlingar och möten. Nu förlängs avtalet i ytterligare tre år.
  • Skapad: 27 APR 2021 10:00

Under de senaste tre åren har samarbetet med Stricct Travel och de svenska alpina- och skicross landslagen vuxit sig mycket starka. Rutiner har förfinats och relationen har fördjupats. Med den uppbyggda relationen och processerna på plats kan landslagsorganisationen nu fokusera på träning och planering full ut.

– Med uppemot 1500 flyg och tågresor per år, blir supporten när snabba ändringar i träning eller tävlingsupplägg händer, en avgörande del för vår verksamhet och vår framgång. I Stricct Travel har vi hittat en pålitlig partner som alltid svarar och löser de problem som uppstår. Tack vare Striccts jobb har vi kunnat fokusera på det som är viktigt för oss för, att uppnå våra mål, säger Lars Melin Landslagschef Ski Team Sweden Alpine och Skicross.

Stricct Travel har under en lång tid arbetat med att stödja den svenska idrotten och har för avsikt att fortsätta göra så.

– Vi på Stricct är väldigt stolta och glada över att få förlänga detta viktiga partnerskap med tre nya år. Det är en stor del i vår plan att fortsätta verka och stödja idrotten i Sverige. Ski Team Sweden Alpine och Skicross har under den gångna säsongen haft stora framgångar med tex VM guld i Skicross så självklart vill vi vara med på denna framtida satsning och hjälpa laget mot nya framgångar! Att hjälpa och stötta varandra har varit nyckeln i detta partnerskap och vi är oerhört tacksamma för att Ski Team Sweden Alpine och Skicross valt Stricct Travel som resepartner för de kommande tre säsongerna, säger Johan Wallertz, Stricct Travel


För mer information, kontakta:
Ski Team Sweden
Kalle Olsson Bexell
Mail: This is a mailto link
Mobil: +46766347368

Stricct Travel
Johan Walertz
Mail: This is a mailto link
Mobil: +46 70 4222302

Skribent: Peter Albertsson
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info