Hoppa till sidans innehåll

Team BAUHAUS bjuder in till fartläger i Juvass

28 AUG 2021 09:51
Detta är det första lägret i en serie under säsongen 2021/2022 vilket även kommer inkludera en Europatour. Det första lägret riktar sig mot åkare födda 2003 och tidigare och som är en del av ett skidgymnasium, universitet, folkhögskola och landslag.
  • Uppdaterad: 28 AUG 2021 09:51

OBS!
Höstens Fartläger Flyttas Fram 

Det öppna fartläger som Team BAUHAUS bjudit in till kommer tyvärr flyttas på grund av rådande snöbrist i Juvass. Vi ser nu över nya datum och andra orter för att kunna genomföra detta läger vid ett senare tillfälle i höst.

Mer information om fartlägret kommer inom kort.
Kontakta Mathias Moberg vid frågor eller funderingar.
Kontakt:
Mathias Moberg
This is a mailto link
072-701 38 55

 

Team BAUHAUS bjuder in till fartläger i Juvass 
Som en förlängd arm av Team Åre 2019 startar nu Svenska skidförbundet och Team BAUHAUS ett upplägg som ska ge fler svenska fartåkare möjligheten till att åka mer fart. Målsättningen är göra de svenska fartåkare som har ambition att nå Europas arena redo för att konkurrera på en internationell nivå med målsättningen att nå landslaget och Europacupen. 

Detta är det första lägret i en serie under säsongen 2021/2022 vilket även kommer inkludera en Europatour där vi under ett antal tävlingar kommer fylla de kvoter vi har i internationella sammanhang. Det första lägret riktar sig mot åkare födda 2003 och tidigare och som är en del av ett skidgymnasium, universitet, folkhögskola eller landslag. 

Satsningen genomförs i samarbete med Svenska Skidförbundet, Team BAUHAUS och BAUHAUS Sverige.                        

Information:
Datum: v.39 (27:e september – 1: a oktober 2021)
För vem? Åkare födda 2003 och tidigare med en aktiv FIS-licens.
Anmälan: Via mejl till This is a mailto link, ange namn, födelseår, gymnasium/högskola/landslag, samt mail och telefonnummer. Först till kvarn-principen gäller och max taket är satt till 30 åkare, därefter upprättas reservlista. Anmälan ska vara inne senast den 10:e september klockan 12:00 2021.
Liftkort: Pris: 1750 kr/ person för 5 dagar. Liftkort delas ut vid samling och faktureras i efterhand till aktiv åkare.
Boende: Boende, resa och kost löses på egen hand. Skidförbundet har ett antal platser reserverade på Galde Uppigard i Boverdalen (http://www.galde.no/) som ni kan kontakta. Först till kvarn och reservation ligger fram till och med den 5:e september. Meddela att ni ska delta på Svenska Skidförbundets fartläger vid bokning av boendet.
Program: Friåkning, momentträning, banåkning och grundläggande teknikträning. Efter skidåkning genomförs fysträningar.
Utrustning: Utrustning för SG/GS samt kläder för fys i alla väder.
Övrigt: Samling sker preliminärt klockan 08.00 vid botten av liften den 27:e september 2021. Detaljerad information skickas ut via aktiv WhatsApp-grupp. Länk till chat skickas efter anmälan. Mer info i kommande kallelse.
COVID-19: Då vi har en pågående pandemi är du enbart med på lägret om du är helt frisk. Under lägret ska självskattning göras varje morgon. Självskattningsrutin skickas ut efter att du anmält dig.

Frågor:
Kontakta Mathias Moberg
This is a mailto link

072-701 38 55

Skribent: Mathias Moberg
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info