Hoppa till sidans innehåll

SISU Idrottsutbildarna (länk)


SISU Idrottsutbildarna erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.

Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Utveckling handlar mycket om att våga utmana er egen förening. Låt er inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.

SISU Idrottsutbildarna arbetar både på nationell nivå och i våra 19 RF-SISU distrikt. Vår verksamhet kan – något förenklat – delas upp i områdena folkbildning, utbildning och förbundsutveckling.

SISU Idrottsutbildarnas 19 distrikt (RF-SISU distrikt) är alltså länken mellan det centrala och lokala och har en viktig roll i en sammanhållen idrottsrörelse. Distrikten ska värna om och säkerställa lokal närvaro där det personliga mötet med föreningen är centralt.

Som förening och specialdistriktsförbund (SDF) vänder du dig till ditt RF-SISU distrikt för att få stöd och vägledning. Exempel på stöd och verktyg för dig som är ledare eller tränare i en idrottsförening. Det kan handla om utmaningar i er förening, där du behöver hjälp att föra samtalen framåt.

Uppdaterad: 04 JUN 2019 12:56
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Alpint - Active Life Foundation-215-87
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info