Hoppa till sidans innehåll
Rune Rebne

Samarbete över gränserna

17 APR 2016 11:03
Helgen den 16-17 april hade svensk backhoppning backhopparting, som hade karaktären av ett årsmöte och där bland annat ett grenråd röstades fram. Devisen som genomsyrade helgen var ”samarbete över gränserna”.
  • Skapad: 17 APR 2016 11:03

Från och med nu kommer det vartannat år att vara backhopparting och vartannat år årsmöte för alla svenska backhopparklubbar. Vid årsmötena kommer även aktuella poster inom organisationen att väljas. Lördagen började med att det grenråd som har varit tillförordnat sedan december gick igenom vad det hade gjort under vintern. Under lördagen röstades också ett grenråd för de kommande två åren fram och olika frågor diskuterades.  Det var en mycket lyckad helg. Samarbete över gränserna den återkommande strategin som alla klubbar var överens om. Vilket betyder samarbete mellan klubbar, mellan klubbar och grenråd, mellan olika träningsgrupper och mellan nationer. Strategin märktes på flera plan och på bilden ser ni Rune Rebne, Jentesatsningsansvarig i norska skidförbundet som var inbjuden för att prata om hur de arbetar i Norge och han passade på att ännu en gång bjuda in de svenska klubbarna till Norges storsamling i juni. Svensk backhoppning arbetar för följande gemensamma mål:

”Återuppbyggnad av sporten och stöttning av de ungdomar och juniorer som redan idag satsar på backhoppning och Nordisk kombination”.

Skribent: Marit Nybelius

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

Tävlingskalender

Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info