Hoppa till sidans innehåll

SM i Snowboard & Freeskiing presenterat av NESCAFÉ i Kläppen

06 MAR 2015 20:20
Den 19-22 mars samlas den svenska eliten i Kläppen Ski Resort då SM i Snowboard& Freeskiing presenterat av NESCAFÉ avgörs.
  • Skapad: 06 MAR 2015 20:20

I samarbete med NESCAFÉ, Sälens IF och Kläppen blir det återigen SM i Kläppen Ski Resort för Snowboard och Freeskiing, efter att Skellefteå blivit tvungna att ställa in på grund av för varmt väder.
– Jag är väldigt glad att vi kunde hitta en så snabb lösning för SM och det känns väldigt tryggt att genomföra det i Kläppen Ski Resort med Sälens IF som arrangör då de har stor erfarenhet sedan tidigare av att arrangera SM. Kläppen Snow Park håller alltid hög standard och hela anläggningen ställer alltid upp på ett helhjärtat sätt, säger Olle Danielsson sportchef för snowboard och freeskiing på Svenska Skidförbundet.

SM-grenarna i Kläppen är halfpipe, big air och slopestyle och man tävlar i alla åldersklasser. I de yngsta klasserna korasingen vinnare utan alla får omdöme och pris. Kläppen som har en komplett anläggning för dessa grenar är redo och laddade att vara värd för SM 2015.
– Kläppen Ski Resort erbjuder en komplett Snowpark med halfpipe, slopestyle och big air i samma arena. Tävlande och publik behöver bara vända blicken för att överblicka hela arenan och tävlingsområdet! SM 2015 kommer bli en show i världsklass! säger Fredrik Stenmalm skidskole- och eventansvarig i Kläppen.

NESCAFÉ som är huvudsponsor för SM kommer bidra med en stark närvaro under SM dagarna och på lördagseftermiddagen har alla chansen – ung som gammal att delta i NESCAFÉ Winter Games, en tävling som bygger på lust och kreativitet och riktar sig mot hela familjen. Och så bjuds det ju på kaffe också!
En Nescafé Winter Games-arena kommer byggas upp med rails och små hopp där hela familjen kan ha kul tillsammans.

Länkar:
Anmälan skidor
Kläppen
NESCAFÉ

Skribent: Olle Danielsson

LAGSPONSORER

LEVERANTÖRER

SE ALLA PARTNERS

Tävlingskalender
Skidor vill!
Idrottslyftet
FIS
Åre 2019

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info