Hoppa till sidans innehåll

Mountain Lodge ny lagsponsor till freeski-landslaget

25 JUN 2018 13:54
Svenska Skidförbundet presenterar stolt Mountain Lodge som ny lagsponsor till freeski-landslaget. Som en av lagets största samarbetspartners kommer Mountain Lodge att vara med i bygget av svensk freeski i framtiden, från de allra yngsta till elitsats
  • Skapad: 25 JUN 2018 13:54

– Vi är ett innovativt och nytänkande företag. Som sponsor till det svenska freeski-landslaget når vi en passande målgrupp och tillsammans kan vi skapa de bästa förutsättningarna för både sporten och utövarna, säger Henrik Johansson, ägare av Mountain Lodge.

Landslagen 2017/18 utgörs av etablerade världsåkare som Henrik Harlaut, Jennie-Lee Burmansson, Oscar Wester, Jesper Tjäder och Emma Dahlström men består även av unga lovande utmanare som Emil Granbom, Hugo Burwall och Oliwer Magnusson.

– Mountain Lodge är en mycket spännande satsning med personer bakom som besitter bred erfarenhet inom sport som verkligen kommer ge landslaget och sporten ett lyft. Samarbetet med Mountain Lodge kommer att ge oss bättre förutsättningar i det stundande VM och världscupen samt att vi tillsammans med dem fortsätter bygga ytterligare engagemang och intresse för sporten, säger Stefan Karlsson, sportchef freeski Svenska Skidförbundet

Om Mountain Lodge

Sven Jacobsson och Henrik Johansson, som tillsammans med sina familjer, både bygger och kommer att driva hotellet är vintertid rutinerade Stöten-bor. I drygt 20 år har båda varit verksamma på olika sätt och har alltid haft sitt hjärta till den fantastiska fallhöjden, vyerna och det sköna lugnet som bara Stöten kan leverera. Mountain Lodge är lyckligt lottade att få arbeta tillsammans med Kaisers Skidbod som på markplan öppnar en 425 kvm stor butik med skiduthyrning och sportbutik. Satsningen är unik i sitt slag då den görs i tätt samarbete med Amer Sports (Salomon och Atomic) och Rossignol (Dynastar, Lange och Rossignol).

För pressinformation och bilder vänligen kontakta:
Henrik Johansson
Mountain Lodge
E-post: This is a mailto link

För ytterligare information om freeski vänligen kontakta:

Stefan Karlsson, sportchef freeski
Svenska Skidförbundet
E-post: This is a mailto link

Skribent: Olof Söderbaum

LAGSPONSORER

LEVERANTÖRER

SE ALLA PARTNERS

Tävlingskalender
Skidor vill!
Idrottslyftet
FIS
Åre 2019

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info