Hoppa till sidans innehåll
Foto: NILS JAKOBSSON

The Dome Adrenaline Zone ny partner till Freeski- och Snowboardlandslaget

19 DEC 2018 07:00
Svenska Skidförbundet presenterar Dome som ny partner till Freeski- och Snowboardlandslaget.Det nya sponsorskapet löper hela 2019 och är en del av Dome satsning på att främja svensk idrott och sport.
  • Skapad: 19 DEC 2018 07:00

Dome är stolta över samarbetet med de två landslagen.

– Det känns naturligt för oss som ledande aktör inom extremsportarena att vara en del av sporternas utveckling. Att samarbeta med de svenska landslagen känns också lite extra härligt efter den senaste tidens framgångar. Nu fortsätter sporterna att växa och det gör även åkarnas behov, något som är relevant för oss i utvecklingen av nya inslag i arenan. Att stötta landslaget och åkarna känns därför som ett bra första steg, säger Joakim Kumlin på Dome.

Landslagen säsongen 2018/19 utgörs av etablerade världsåkare som Henrik Harlaut, Sven Thorgren, Emma Dahlström, Jesper Tjäder och Måns Hedberg men består även av unga lovande utmanare som Jennie Lee Burmansson, Hugo Burwall och Oliwer Magnusson.

Vi är väldigt glada och stolta över att få med Dome som partner till våra landslag. Dome har under en tid erbjudit träningsmöjligheter utanför backen i toppklass och används av åkare från hela landet. Dome är unikt i sitt slag i Sverige och att de nu stöttar landslagen känns därför helt magiskt, säger Stefan Karlsson, sportchef Svenska Skidförbundet

Om DOME Adrenaline Zone

Att växa och att utvecklas i en kreativ miljö där bara din egen fantasi sätter gränserna för vart du är på väg. Vår viktigaste passion är att skapa ett landskap för alla åldras där man utan att jämföras med andra har möjlighet att varje dag få adrenalinkickar och ta nya steg i sin egen utveckling.

I en arena på 6 000 kvm erbjuder vi oändliga möjligheter att uppfylla dina drömmar inom Skateboarding/ Skidor/ Snowboard/ Cykel/ Inlines/ Kickbike/ Trampolin/ Klättring/ Parkour/ Freerunning/ filmning/redigering mm.

Mer information: www.thedome.se

För pressinformation och bilder vänligen kontakta:
Joakim Kumlin
E-post: This is a mailto link

För ytterligare information om vänligen kontakta:
Stefan Karlsson, sportchef Freeski och Snowboard
Svenska Skidförbundet
E-post: This is a mailto link

Skribent: Ann-Charlotte Jernberg
Epost: Adressen Gömd

LAGSPONSORER

LEVERANTÖRER

SE ALLA PARTNERS

Tävlingskalender
Skidor vill!
Idrottslyftet
FIS
Åre 2019

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info