Hoppa till sidans innehåll

Klartecken för Swedish Slopestyle Tour

23 JAN 2020 15:41
Frågetecken har förvandlats till utropstecken. Klart besked från Kläppen att andra deltävlingen av Swedish Slopestyle Tour kommer att kunna genomföras 9 februari.
  • Uppdaterad: 23 JAN 2020 15:41

Under en vinter då snön på oroväckande många håll lyst med sin frånvaro, och då arrangörerna tvingades ställa in det som var tänkt att bli tourens andra deltävling – Umeå Big Air, undrar nog många hur programmet kommer att se ut för kommande tävlingar denna säsong?

SSF kan då meddela meddela att i Kläppen, där finns det gott om det vita guldet och Sälens IF tillsammans med Kläppen Snowpark är taggade till tusen att få genomföra andra deltävlingen av Swedish Snowboard Series och Swedish Slopestyle Tour helgen den 8-9 februari.

– Det har varit några veckor nu där temperaturen legat på fel sida nollgraderstrecket i stora delar av landet. Vi är väldigt glada att få beskedet från Kläppen att tävlingarna kommer att genomföras och att dom är riktigt taggade på att få bygga upp en bra tävlingsarena till denna helg, säger projektledaren för Swedish Slopestyle Tour Max Månsson.

Swedish Slopestyle Tour avgörs söndag 9 februari i Kläppen.
mer info hittar ni på Facebook.com/SwedishSlopestyleTour

Övriga deltävlingar i touren är:
Kiruna 22 februari
Falun 7 mars
Funäsdalen 28 mars


Epost: Adressen Gömd

LAGSPONSORER

LEVERANTÖRER

SE ALLA PARTNERS

Tävlingskalender
Skidor vill!
Idrottslyftet
FIS
Åre 2019

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info