Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Bernstål Domare Swedish Slopestyle Tour.

Domarutbildning i Stockholm 24–25 september

15 AUG 2022 12:29
Vill du börja döma våra nationella freeskitävlingar eller är du bara nyfiken på hur bedömningen av freeski går till? Kom till Stockholm 24–25 september då internationella skid- och snowboardförbundet (FIS) anordnar en domarutbildning i freeski.
  • Skapad: 15 AUG 2022 12:29

De senaste säsongerna har deltagarrekord efter deltagarrekord slagits på Swedish Slopestyle Tour-tävlingarna runt om i landet. Sakta men säkert närmar vi oss nu en ny vinter med spännande tävlingar och peppade barn, ungdomar, juniorer och seniorer. Till våra nationella tävlingar behöver vi fler domare och hoppas att kanske just du vill utbilda dig till freeskidomare.

Nu har du chansen att gå en riktigt bra domarutbildning då internationella skid- och snowboardförbundet (FIS) anordnar en grundkurs i freeskibedömning i Stockholm den 24–25 september.

De meriterade domarna Jason Arens och Adam Frisell kommer hålla i utbildningen som sker på engelska under två dagar. Utbildningen avslutas med ett test där poängen avgör om du får en A-, B-, eller C-licens. C-licensen ger dig möjlighet att döma våra nationella tävlingar, B-licensen ger dig möjlighet att döma på Europa Cup-nivå medan A-licensen kan ge dig chansen att döma världscuptävlingar.

Utbildningen riktar sig både till nybörjare och dig som har dömt freeskitävlingar tidigare. Inga förkunskaper krävs, men du måste genomföra en ”pre-clinic course” online innan ni ses på plats i Stockholm.

Anmälan 

Anmälan görs via detta Google formulär där du också kan läsa mer om utbildningen och se program för dagarna.  

Kontakt

Vid frågor kontakta:
Jason Arens
E-post: This is a mailto link

Skribent: SSF
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

LEVERANTÖRER

SE ALLA PARTNERS

Tävlingskalender
Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info