Hoppa till sidans innehåll
Foto: Alex Davidson

Domarutbildning Freeski


Är du intresserad av att börja döma våra nationella freeskitävlingar, dömer du kanske redan men vill färska upp minnet, eller är du bara nyfiken på hur bedömningen av freeski går till?

Kiruna, Funäsdalen och Hemavan är några av de orter vi kommer att besöka under vinterns Swedish Slopestyle Tour, och vi behöver just DIG! Som domare får du komma ut och träffa en massa härliga skidåkareåkare samtidigt som du får se åkning i absoluta toppklass. Allt detta börjar på vår domarkurs som även denna säsong kommer att köras helt digitalt. Här kommer du att få lära dig om trickbedömning, domarfilosofi, ranking och det mesta annat du behöver för att känna dig hemma i domarmiljön.

Efter genomgången kurs kommer du att ha behörighet att döma våra nationella tävlingar, vilket innefattar den svenska tävlingsserien Swedish Slopestyle Tour samt Svenska Mästerskapen i slopestyle och big air.

Ansvarig för utbildningen kommer att vara Magnus Ferry som är vår domarkoordinator på Svenska Skidförbundet, tillsammans med de rutinerade domarna Adam Frisell Anton Björklund. Med på webinariet kommer även Max Månsson vara, ansvarig för Swedish Slopestyle Tour som kommer att berätta lite mer om våra svenska tävlingar.

Innan vår webinariet ska ni som anmält er ha gått de digitala kurser som FIS under förra hösten skapat för freeskidomare. Länken till dessa skickas ut till er i god tid innan webinariet onsdagen den 3 november Det är viktigt att ni gör dessa kurser innan mötet då dessa kommer ligga till utbildningen ni går tillsammans med oss

Kostnad för kursen kommer att vara 400kr, för dig som är medlem i en klubb/förening har du möjlighet att söka stöd för hela kurskostnaden via Idrottslyftet.


VAD?
Nationell domarutbildning Freeski

VAR?
Online via Zoom, länk skickas ut till de som anmält sig.

NÄR?
Onsdag 3e november – 18.30 - ca 20.30

KOSTNAD?
400kr, som för dig som är medlem i en klubb/förening går att få återbetald via Idrottslyftet.

SISTA ANMÄLNINGSDAG
Fredag 29/10.

HUR ANMÄLER JAG MIG?
ANMÄLAN STÄNGD

Vid frågor gällande utbildningen, kontakta Max Månsson:
This is a mailto link

Eller Magnus Ferry:
This is a mailto link 

Uppdaterad: 14 OKT 2021 16:05 Skribent: Max Månsson
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

LAGPARTNER

LEVERANTÖRER

SE ALLA PARTNERS

Tävlingskalender
Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info