Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Bernstål Freeski-åkaren Jennie-Lee Burmansson

Ledarutbildning, grund


Välkomna till årets upplaga av Freeski-ledarutbildningen som nu erbjuds digitalt! Den rådande pandemin gör att vi ställer om, ledarutbildning för freeski-tränare erbjuds därför via onlineföreläsning med en eventuell praktisk uppföljning under senare delen av säsongen

Vem?

Freeski behöver fler som engagerar sig i sporten. Detta är en utbildning som riktar sig till dig som är intresserad av att hjälpa kids och ungdomar att ha kul i parken på skidor.

Oavsett vad du har för bakgrund, om du är åkare själv eller om du är en glad förälder som inte åkt tidigare är du välkommen. Rolig träning på snö, rörelseglädje och jämställdhetsfokus är tre ledord under denna utbildning.

Vad?

På onlineföreläsningen går vi igenom och tillsammans diskuterar kring delar som idrottsföreningens funktion, Skidförbundets jämställdhetsprojekt Ski Equality, ledarskap med handfasta tips och tricks för träningar samt hur man kan arbeta med värdegrund och spelregler för föreningen och träningsgruppen. Föreläsningen erbjuder och uppmanar till diskussion och kunskapsutbyte för att öka inspiration och trygghet inför mötet med åkarna i klubben/föreningen.

Föreläsningen ses som en del i ledarutbildningen och deltagare erhålls ej kursintyg efter föreläsningen. Utbildningen anses avklarad efter kompletterade praktiska dagar som erbjuds när restriktioner lättat och smittspridning minskat. 

Varför?

Vi vill att du ska känna dig trygg i att leda och driva freeskiträningar/samlingar i din lokala hemmabacke och har möjlighet att hjälpa nästa generation upptäcka och uppleva glädjen med att åka skidor.

Hur?

Föreläsningen kommer att ske via Microsoft Teams. Inbjudan skickas ut i god tid till er som anmält er.
Länken går att öppna i vanlig webläsare, ingen programvara behöver installeras.

Fakta  
Datum  21 januari 2021 kl 18:30 - 21:00
Plats Digital föreläsning via Microsoft Teams
Kursledare Calle Eneflo & Kalle Hellqvist
Kurskostnad

Kostnad för den digitala föreläsningen är 500kr. Stöd för halva kurskostnaden kan sökas via idrottslyftet genom din förening. Swisha till 1235546916 (ange 44820 + för- och efternamn)

Förkunskaper  Inga
   
Sista anmälningsdag Torsdag 14/1 2021
Anmälan Stängd
Uppdaterad: 15 DEC 2016 14:33 Skribent: Stefan Karlsson

LAGSPONSORER

LEVERANTÖRER

SE ALLA PARTNERS

Tävlingskalender
Skidor vill!
Idrottslyftet
FIS
Åre 2019

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link

Se all info