Hoppa till sidans innehåll
Foto: Alexander Olofsson, SSF Puckel SSF Puckel

Forefront Consulting - Ny huvudsponsor för Puckel

21 APR 2016 15:20
Puckellandslaget, Ski Team Sweden Moguls, har haft en av de mest framgångsrika säsongerna på flera år med pallplats på världscupen, en totalvinnare av Europacupen, en andraplats i totala Europacupen samt ett JVM-silver.
  • Skapad: 21 APR 2016 15:20

Forefront Consulting är ett konsultföretag med kontor i Stockholm, Malmö, Sundsvall, Halmstad och Kina. Forefront Consulting Group AB hjälper företag och organisationer att stärka sin konkurrenskraft och innovation genom att guida dessa genom den digitala transformationen.

– För oss innebär samarbetet med Forefront Consulting inte bara att vi kan fortsätta vår långsiktiga uppbyggnad av puckellandslaget mot OS i Korea. Vi får också en partner som aktivt är med och utvecklar vårt sätt att bedriva träning och tävling för att öka vår konkurrenskraft, säger Anders Olofsson, Sportchef Ski Team Sweden Moguls. Förändrings- och utvecklingsarbete ligger i deras DNA, precis som i vårt.

Samarbetet med Forefront Consulting sträcker sig över två år t.o.m 2018, över VM och kommande OS i Korea. Det innebär också att Ski Team Sweden Moguls kan arbeta vidare med samma intensitet som tidigare.

– Att vi nu accelererar vårt redan utmärkta samarbete med svenska puckellandslaget och blir huvudsponsor känns helt naturligt och fantastiskt roligt. Den entreprenöriella, varma och inbjudande kulturen genomsyrar båda våra verksamheter med effekten att vi stärker landslaget och vår landslagssatsning stärker oss. Med oss som huvudsponsorer tar vi ytterligare ett gemensamt kliv mot pallen i Sierra Nevada 2017 och nya framgångar därefter, säger Johan Pettersson,  VD på Forefront Consulting. 

– Vi har haft ett gott samarbete över flera år och det är med glädje vi ser att framgångarna hos våra duktiga åkare nu kommer. Med en gemensam plan och målsättning för VM 2017 i Spanien och OS i Korea 2018, är det med stor entusiasm och engagemang vi tillsammans fortsätter det långsiktiga arbetet mot toppen, säger vice VD Magnus Ragne.

Skribent: Erik Danielsson

HUVUDSPONSOR

LAGPARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link