Hoppa till sidans innehåll

Niels Mourtizen ny ordförande i Puckelrådet

02 JUN 2016 08:15
Vid årsmötet 7 maj i Gävle fick Puckelrådet en ny ordförande i Niels Mouritzen som ersätter Anna-Karin Eriksson. Niels som är en av krafterna i Landscrona Ski Club freestyle och ser fram emot uppdraget med entusiasm.
  • Skapad: 02 JUN 2016 08:15

– Det är förstås hedersamt att få förtroendet att ta vid Anna-Karins arbete med att skapa förutsättningar för svensk puckelpist att utvecklas i hela landet.

I det civila arbetar Niels som Sales Director på Visit Sweden, en organisation som marknadsför Sverige utomlands. Med sin bakgrund i affärsutveckling och innovation förstärker Niels Svensk Puckels framåtdrivande anda.

Det nya rådet

Anders Mascot Olofsson lämnar rådet som ett resultat av hans anställning som sportchef för puckelpist på skidförbundet. Det ”nya” Puckelrådets ledamöter är Anna-Karin Eriksson, Klas Wersén, Pär-Magnus Kikajon och Kalle Ottosson. Suppleanter är Magnus Ferry och Mats Elofsson. Valberedningen utgörs av Patrik Pettersson och Jonas Lundblad.

– Vi kommer att fortsätta arbetet framåt. Sportsligt har vi tagit stora steg framåt, våra utmaningar ligger just nu att skapa förutsättningarna för att satsa med full kraft, säger Anders Mascot Olofsson. Glädjande nog har Forefront Consulting valt att utöka samarbetet och tillsammans utvecklar vi nya digitala verktyg för träning.

Skribent: Pär Magnus Kikajon

HUVUDSPONSOR

LAGPARTNERS

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
Idrottslyftet
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link