Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Rönnbäck

Coca-Cola och Panasonic är nya puckelpartners

06 DEC 2017 16:00
Ski Team Sweden Moguls välkomnar Coca-Cola och Panasonic som partners inför stundande mästerskapssäsong med OS i Pyeongchang, Sydkorea.
  • Uppdaterad: 07 DEC 2017 17:06

Under säsongen 2017/2018 kommer puckellandslaget ha ett nära samarbete med sina nya partners för att på bästa sätt utveckla sporten och öka våra möjligheter till medalj på OS i Pyeongchang.

– Det är ett härligt samarbete eftersom Coca-Cola tycker om vår förmåga att knyta till oss unga skidåkare. Vår freestyle spirit och våra värderingar med generositet och tävlingsandan att alltid göra sitt bästa går i linje med vad Coca-Cola vill kommunicera, och eftersom vi har de värderingar de söker tror jag att vi tillsammans kan nå väldigt långt, säger Anders Olofsson, sportchef Ski Team Sweden Moguls. 

Samarbetet med Coca-Cola innebär en exponering av svensk puckelpist genom Coca-Colas kommunikationsvägar, så som CokeTV och deras sociala medier, både före och under de olympiska spelen, vilket kommer stärka Ski Team Sweden Moguls varumärke i samband med OS.

– Coca-Cola har varit del av den olympiska rörelsen sedan 1920-talet och vi strävar efter att kontinuerligt utvecklas med både spelen och sporterna. Som varumärke är OS givet för oss då ringarna är världens starkaste symbol för gemenskap över alla gränser och den positiva atmosfär som skapas tack vare idrotten. När vi letar efter idrotter att förknippas med så är det de kriterier som vi söker. Ledande sporter där gemenskap, atmosfär och nytänkande tillåts vara lika viktigt som prestation och där var den fria skidåkningen med puckel ett givet val för oss inför 2018, säger Olivia Enquist, marknadschef för Coca-Cola Sverige.

Ski Team Sweden Moguls kommer också vara delaktiga i en Coca-Cola-tävling som kommer synas i butiker under OS där vinsten är en puckel-clinic i Norge.

Även Panasonic är ny partner till Ski Team Sweden Moguls under OS-säsongen.

– Panasonic hjälper oss med pålitlig utrustning som gör stor skillnad för oss ute i backen. Vi behöver en kameralösning som är håller hög kvalité, är pålitlig och som har mångsidiga lösningar, och Pansonic erbjuder precis det vi behöver, säger Lasse Fahlén, huvudtränare Ski Team Sweden Moguls.

Utrustningen används för att filma tävlings- och träningsåk så att åkare och tränare kan analysera för att på så sätt ta åkningen till nästa nivå.

– Våra vädertåliga produkter levererar högsta kvalitén i backen och med 4K-upplösningen kan Ski Team Sweden Moguls få ypperligt detaljerat material att analysera och finslipa prestationerna för att öka medaljchanserna under OS, säger Mac Berggren, head of sales and marketing.

Skribent: Erik Danielsson
E-post: Adressen Gömd

HUVUDPARTNER

PRESENTERANDE PARTNER

LAGPARTNERS 

SE ALLA PARTNERS
Tävlingskalender
Skidor vill!
FIS

Postadress:
Svenska Skidförbundet
Riksskidstadion
791 19 Falun

Besöksadress:
Lugnetvägen 16
791 31 Falun

Kontakt:
Tel: 0107086900
E-post: This is a mailto link